18 Temmuz 2024 22:421.931
Meral'ın Teşekkür Mesajı
Sonunda çözüm merkezi duruma el koydu ve sorun giderildi. Ücretsiz şekilde halledildi. Vestel bu konuda ilgili yani çözüm merkezi iyi çalışıyor teşekkürler.

13 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul Fatih Kocamustafapaşa Vestel bayisinden 12000 BTU'luk bir klima satın aldım. Yetkili servis 19 Temmuz günü geleceklerini beyan ettiler ancak 17 Temmuz günü aniden evde olamadığım bir vakitte geldiler. Oğlum evde olduğu için tamam dedim. Ancak klimanın dış ünitesini 17 yaşındaki oğluma kapalı balkona yere koyacaklarını söyleyerek buraya montaj yapıp gitmişler. Eve geldiğimde balkon kapalı olduğu için aşırı ısınmıştı, üst kısmında da kombi var yani o sıcağa kombi maruz kalıyor. Sıcak hava balkondan çıkmıyor. Teknik servisi aradığımda başka yere koyarız ama 2000 TL alırız dediler. Kendi hatalarını bana yüklemeye çalışıyorlar. Klima da soğutmuyor bu sorun nedeniyle ama yangın tehlikesi var dememe rağmen şikayet ettiğimde kimse ilgilenmedi ve aramadılar. Can güvenliğimiz yok şu an.

22 Temmuz 2024 12:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

30 Temmuz 2024 13:35

Hiçbir şekilde şikayetime çözüm üretilmedi. Yine arayan yetkili servis benden 2000 TL para istedi. Vestel müşteri memnuniyeti için bu bedeli üstlenmeliydi ya da yetkili servis yaptığı hatanın bedelini kendi ödemeliydi. Ama Vestel servise bir yaptırım uygulamadığı için sözü de geçmediği için ben mağdur edildim. Asla bir daha Vestel marka ürün almam tanıdığım herkese de almamaları konusunda uyarıda bulunacağım.

17 Ağustos 2024 00:32

Enes
Enes
Benzer Şikayeti Var
22 Temmuz 2024 20:27

Vestel'den olmaz. Sloganlarının tersine. Olması imkansız. Servisi çok kalitesiz iş yapıyor.

Vestel Klima Montajı Yarım Kaldı, Dış Ünite Balkonda Bekliyor

Yusuf
Yusuf
17 Mart 2025 14:222.892

"3.000 TL daha ödemek zorunda kaldım ama montaj tamamlandı en azından. Teşekkürler..."

Vestel Klima Montajı Yarım Kaldı, Dış Ünite Balkonda Bekliyor

Vestel Klima Montaj Fiyaskosu

İbrahim
İbrahim
18 Eylül 2024 12:132.787

Ağustos 2024 ayında almış olduğum Vestel klimanın montaj servisi hakkında yaşadıklarım: Bayiden yaşadığım sıkıntılara ...

Tümünü Gör
Vestel Garanti Devam Ederken Dış Ünite Paslandı!

Vestel GarantiDevam Ederken Dış Ünite Paslandı!

Erkan
Vestel Doğa Flora İnverter Dış Aşırı Yüksek Sesli!

Vestel Doğa Floraİnverter Dış Aşırı Yüksek Sesli!

Abdurrahman
Vestel Klimada Rahatsız Edici Ses Problemi

Vestel KlimadaRahatsız Edici Ses Problemi

Vestel Bu Klima Sesi Normalmiş!

Vestel Bu KlimaSesi Normalmiş!

Oğuzhan
Vestel Montaj Ekibinin Müşteriye Ve Markaya Verdiği Zarar