İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima İle Sürekli Sorunlar Ve Pişmanlık

12 Kasım 2024 16:33

Maalesef Vestel'den klima almak durumunda kaldım. Er 13 hatası veriyor. Servis ilk geldiğinde ana kart arızası dedi ve değiştirdi ikinci kez geldiğinde bir arıza olmadığını söyledi. Bu esnada da bakım yaptığını iddia etti (petekleri silkeledi) ve gitti. Servis çalışanlarından daha çok klimadan anladığıma da eminim Vestel klima ne kışın ne de yazın düzgün çalışmıyor. Verdiğimiz para boşa gitti. Vestel'den alınan klima maalesef pişmanlık yarattı.

13 Kasım 2024 10:53 (Şikayetten 18 saat sonra)
13 Kasım 2024 11:00

WhatsApp hattınız durum ile ilgilenmiyor telefon numaranız tarafından yönlendirilen teknik servis klimadan anlamıyor 2 kere aynı arıza için gelindi ve sorun servis olduğunu iddia eden kişi gittikten yarım saat sonra tekrar ediyor yanı teknik servis sorunu tespit edip çözecek potansiyele sahip olmadığı gibi ekstra ücret talep ediyor vermeyince de beni tehdit ederek kırmızı listeye alacaklarını ve bundan sonraki işlemlerin garanti kapsamı dışında olacağını söylüyor gerçekten bu kadar büyük bir firmanın bu kadar küçük muhabbetlere girdiğine üzülüyorum

Şafak

Vestel ürünü almak pişmanlıktır. Serviste görevli kişilerin bence ne iş yaptığından bile haberleri yok ama akıl vermekte üstün yeteneğe sahipler yerli ürün masalıyla yabancının yapmadığını yapıyorlar bu millete.

İmza.

Vestel Klima Hüsranı: Enerji Hatası Ve Çalışmama Sorunu