Vestel Klima İç Dış Ünite Ses Problemi

17 Mart 2024 22:29

Çocuğumuzun odasına Vestel marka 9 BTU klima aldık. Başlarda, geceleri 'odadan değişik ses geliyor' diyerek uyanıp odasına gittiğimde, klimadan garip sesler geldiğini fark ettim. Daha sonra dış ünitenin sesini içeriden duymaya başladık. Servis kontrol ettiğinde bu modelin hatalı olduğunu ve ücret iadesi yapılacağını ya da çözüm bulununcaya kadar beklememiz gerektiğini söylediler. Biz beklemeyi tercih ettik çünkü sökme, iade işlemleri ve yeni ürün beklemesi en az 15 gün sürecekti. Servis daha sonra bir parça takarak sorunu çözdüklerini belirtti fakat sorun devam etti. İç ünite hala garip sesler çıkarıyor ve videoyu izlerseniz, üç kez tekrarladığını görebilirsiniz. Ayrıca, klima uçak motoru gibi ses çıkararak çılgınca hava üflüyor ve perdeleri hareket ettiriyor. Çocuk sabahın erken saatlerinde 'ne oluyor' diyerek uyanıp yanımıza geldi. İç ve dış ünitenin değiştirilmesini talep ediyorum. Maalesef, parça takılarak yapılan onarımları kabul etmiyorum ve bu markanın diğer yabancı ürünlerden bir farkı kalmadığını düşünüyorum.

18 Mart 2024 13:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

Nesim
Nesim

Maalesef aynı sorun bizde de var. Sadece Uyku moduna çalıştırınca olmuyor.

Merve
Merve

Sonuç nedir

Tolga
Tolga

Aynı sorunu yaşıyorum. Defalarca parça değişti ve en sonunda iç ünite de değişti ama sorun yine devam ediyor. Pişmanım Vestel'i seçtiğime.

Naci
Naci

Bizde de aynı şekilde çok pişmanız, kaç kere geldiler parça değişti şu yapıldı bu yapıldı dediler ama hala uçak motoru gibi dış motor sesli çalışıyor

Beyhan sonuçtan hiç memnun değil

Beyhan
08 Aralık 2023 23:32
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
29 Ağustos 2024 13:37