Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Arızasına Çözüm Bulamayan Vestel Ve Servisleri

Ayten
29 Ağustos 2024 17:55

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce Vestel klima aldık. Servis taktı. Klima çalışmadı Er 06 arızası verdi. Teknisyen sorunun elektrik bağlantısı ile ilgili olduğunu söyledi, elektrikçi ek ücret ile geldi, tesisatı kontrol etti, arıza göremedi. Daha sonra yeniden kayıt açtırdık. Servis geldi. Dış ünitenin arızalı olduğunu söyledi. Dış ünite değişimi yapılacağını belirtti ve gitti. Yaklaşık bir ay sonra dış ünite geldi. 2 gün sonra aynı hatayı yeniden verdi klima. Yine kayıt açtırdık, servis yoğunluğu sebebiyle bilgimiz dışında kaydımızı kapatmışlar. Müşteri iletişim merkezini arayarak hem kaydı kapatanlar hakkında şikayet kaydı hem de yeniden servis kaydı oluşturduk. Bir hafta içinde geldiler yeniden kontrol ettiler. Dış üniteyle iç ünitenin bağlantılarını resetleyip oldu dediler ve gittiler. Yeniden arıza verirse kart değişikliği yapılabileceğini söylediler. Maalesef klima tekrar arıza verdi. Gelen servise kart değişimi hemen yapılırsa değiştirin yoksa komple değişim istiyoruz dedik. Bir süre sonra Müşteri İletişim Merkezinden arandık. İç ünitenin kart değişimini neden onaylamadığımızı sordular? Biz de çok sayıda hizmet gördüğümüzü, bu ürünün artık ayıplı ürün olduğunu daha fazla uğraşmak istemediğimizi ya iade talebimizin kabul edilmesini ya da ürünün komple değişimini istediğimizi söyledik. Daha sonra yeniden servis yönlendirdiler gelen teknisyenden Klima hata verdiği zaman video çekimi ve dış ünitede uyarı ışığı yanıyor mu bilgisini istemişler. Ama teknisyen bekleme süresi içinde klima arıza vermedi. Tüm bu sebeplerden dolayı biz klimanın komple değişmesini talep ettiğimizi tekrarladık. Kayıt kapatıldıktan sonra bizden ürün arıza verdiğinde çekilen videolar istediler. Onları da gönderdik. En son gelen bilgi klimanın söküleceği ve incelemeye gönderileceği. Biz de yerine muadil bir ürün takılacak mı diye sorduk, cevap tabii ki olumsuz. Tüm gün güneş vuran bir ofiste klimasız nasıl çalışacağız sorusunun cevabını kimse veremiyor. Bu kadar mağdur edilmenin karşılığında mağduriyetimizin giderilip giderilmeyeceğinin sorusuna kimse cevap vermiyor. Ya komple bu ürünün sökülüp yerine bütün testleri yapılmış ve çalışan, bir daha uzun bir süre arıza vermeyen bir klima takılır ya da ödediğimiz ücret güncellenerek bize geri iade edilir. Bundan sonra bırakın Vestel markasını almayı almak isteyen herkese de almaması yönünde telkinlerde bulunacağıma emin olabilirsiniz.

04 Eylül 2024 17:48 (Şikayetten 5 gün sonra)

Hasan
Hasan

Vestel pişmanlık :(

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunları Ve Uzayan Mağduriyet

Muhammet