Kübranur
10 Ağustos 2024 18:44

Haziran'da alım yaptığım ürünün servis montajında hasar görmesi ve ürünün değişiminin hâlâ tamamlanmaması ve haftalardır ürün stoğunun güncellenmemesi ayrıca borulamanın bakır değil alüminyum borulama ile yapılması sebebiyle ürünlerin tamamını iade etmek istiyorum dememe rağmen gerek telefon gerek mail yoluyla net olmayan cümleleri ardı ardına sıralıyorlar. İvedilikle iade işlemlerinin başlatılmasını ve 2,5 aydır evimde takılı olan ve kullanamadığım ürünlerin servis tarafından sökülüp alınmasını rica ediyorum. Değişim ve onarım istemiyorum. Bunu 2,5 aydır yapmanız gerekiyordu. Hâlihazırda dış üniteyi değiştirmenizi bırakın, daha bakır boru yerine alüminyum boru takmanızın açıklamasını bile yapmıyorsunuz. Haftalardır sizin yüzünüzden çile çekiyoruz. İvedilikle iade işlemlerini başlatınız. Klima alırken lütfen sorun yaşamak, yazın sürünmek istiyorsanız bu markanın ürününü alabilirsiniz. Tüm destek ekibine aynı cümleleri ezberletmişler, sadece telefon çaldığında açan birisi olsun diye. Ve size sormadan yıllardır kullanılan bakır borulama sistemini kaldırıp alüminyum borulama yapıyorlar. Bu da %10 enerji kaybına sebep oluyor. Malzemeden anlamasak herhangi bir bilgilendirme kesinlikle yapılmıyor.

14 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 3 gün sonra)

Selçuk
Selçuk

İlginç ben zamanında çalıştım orada. Hiç alüminyum boru görmemiştim. 2012 2013 yılları arası. Demek ki maliyetler artınca alüminyum kullanmaya başladılar. Bosch da alüminyum kullanmaya başlamiş.

Sezgin sonucu yetersiz buldu

Sezgin
09 Temmuz 2024 22:43
Vestel Marka Büyük Hayal Kırıklığı
Vestel Marka Büyük Hayal Kırıklığı
Zeynil sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Yeni Alınan Klimanın Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Zeynil