Vestel Flora Klima Arıza Ve Teknik Servisin İhmalkarlığı!

Şevval
11 Eylül 2024 00:48

Vestel Flora klimamın arıza vermesi üzerine servis desteği istedim. Ekipler geldiler 400₺ ücret alıp bu kodda (er-07) sorun yok deyip gittiler. Öneri olarak da filtremi temizlemem gerektiğini söylediler.

Nasıl yani filtre hata kodu mu dedim şaşırdım çünkü filtrem zaten çok tozlu değildi onlar da evet filtrenizi temizleyin dediler. Temizledim sorun devam etti.

Bu sefer tekrar teknik servisi aradım ve ekip çağırdım tekrar 400₺ alıp hiçbir şey yapmadan gittiler bu sefer önerileri şalteri kapayıp açmak oldu!

Bunun sonucunda klimam hala ve tekrar hata vermeye devam etti sorunum çözüme ulaşmadı üstüne bir de 800₺ asılsız bir ücrete tabii tutuldum.

Bu sorunun en kısa süre içerisinde çözülmesini, aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı belirmek isterim.

16 Eylül 2024 13:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
19 Eylül 2024 10:54
Vestel Yetkili Servis Fahiş Fiyat Almaktadır.
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Rıfat
06 Ağustos 2025 20:26
Bahar sonuçtan memnun

Vestel Klima Sürekli Arızalanıyor, Teknik Servisten Çözüm Alınamıyor

Bahar
01 Temmuz 2025 18:39
"Vestel sorunumu çözdü, ürünümü tamir ederek aldığım gibi kullanabilmeye başladım. Tüketici Hakları'na gitseydim 4-9 ay diyorlardı. Vestel bundan daha kısa sürede çözdü. Teknik servis ekibine çok teşekkür ederim, en çok da her gün benimle ilgilenen müşteri temsilcisine çok teşekkür ediyorum. Memnun kaldım, fakat toplam süreç uzun sürdü. Bu kadar uzun sürmesi, sonucu ne olursa olsun kabul edilebilir değil. Ekibin biraz daha hızlı olması, özellikle fabrikadan yanıt beklenirken daha ivedi olunması çok güzel olur. Ellerinize sağlık teşekkür ederim."

Dilara
14 Ağustos 2023 09:48
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Gürültüsü Ve Servis Sorunları Hayal Kırıklığı Yarattı

Oğuz