Osman sonuçtan memnun değil

Vestel Donma Ve Yavaşlama Problemi

Osman
17 Haziran 2023 18:29

Vestel 43ua9600 4K Android TV televizyonumuz Android 11 güncellemesi geldi 3 4 önce ve TV artık kitlenmeye yavaşlamaya ve donmaya başladı. Her nedense bu sorun cidden can sıkıcı ya acilen yeni bir güncelleme yayınlayınız ya da yazılım downgrade hakkı tanıyınız müşterilerinize Hiçbir şekilde kendiliğinden devam etmiyor, kumandayla müdahale edilemiyor yalnızca TV tekrar aç kapa yapınca düzeliyor sonra yine 1 2 dakika sonra başlıyor. Bluetooth bağlantısını söylemiyorum bile içler acısı kötü bir deneyim yaşamaktayız. Çok hızla bu sorunun giderilmesini istiyorum teşekkürler

profile profile profile
20 Haziran 2023 13:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sertaç
Sertaç

Aynı sorun bende var en son güncellemeden sonra 16 gündür TV açılmıyor açılsa da bluetooth bağlanmıyor fiş tak çek bıkkınlık geldi servis geldi arada olur dedi güncelleme oturmamıştır diyor yakında düzelir deyip dalga geçiyor ben 3 gün boyunca cuma cumartesi pazarda dahil TV yi kullanamadım 5 ayrı müşteri temsilcisi beni aradı çeşitli işlemler yaptırdılar yine olmadı ama servis sadece TV baktı yakında düzelir deyip dalga geçti bende genel merkeze videolar gönderdim bakalım ne olacak TV modelimizde aynı bendeki 50ua9600 bu arada bugünde açılmadı aradan 2 saat geçti TV kendi kendine açıldı

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Televizyon 55ua9600 4K Donuyor

30 Ağustos 2023 14:43

Ender
01 Ekim 2023 15:59
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 14:06
Vestel Kategorileri