Gaffar sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 09:58
Gaffar'ın Teşekkür Mesajı
“Vestel'e teşekkür ederim, bugün arayıp cihaz değişimini onayladıklarını ilettiler. Hızlı çözüm ve işbirlikleri için tekrardan teşekkür ederim.”

Vestel'den Temmuz ayında CDM701 Dikey Derin Dondurucu aldım. Temmuz ayı sonunda yetkili servis gelip kurulumu yaptı ve teslim etti. 1 ay kullandım ve giderek daha sesli çalışmaya başladı. Ağustos ayında yetkili servisi çağırdım, gelip baktılar ve arıza tespiti ve tamir için atölyeye götürmeleri gerektiğini ilettiler. Tamir için derin dondurucuyu teslim etmeden önce detaylı şekilde videosunu çektim ve öyle teslim ettim. Birkaç gün sonra yetkili servis beni arayarak kompresörün (motorun) değişmesi gerektiğini iletti. 1 ay önce sıfır aldığım cihazın motorunun değiştirilmesini/tamir edilmesini kabul etmedim ve ayıplı mal olduğu için değişim talep ettim. Genel müdürlüklerine ileteceklerini ve çağrı merkezinin benimle iletişime geçeceğini ilettiler. Vestel Çağrı Merkezi beni arayarak kompresör değişimini kabul edersem +2 yıl garanti süresini uzatacaklarını, motorun/kompresörün birebir orijinali ile değişeceğini ve hiçbir sıkıntı yaşamayacağımı iletti. Kendilerine güvenerek motor/kompresör değişimini kabul ettim. 1 hafta sonra yetkili servis çalışanları dondurucuyu tamir ettiklerini ve arızanın giderildiğini ileterek dondurucuyu geri getirdiler. Getirdikleri zaman derin dondurucu daha sesli çalışmaya başlamıştı, motor değişimi yapmamışlardı ve birçok yerinde çizikler /ezikler vardı. Çağrı merkezini arayarak bu durumu ilettim. Video ve fotoğrafları göndermemi istediler, onları da gönderdim. 4-5 kez farklı farklı kişiler gelip ayrı ayrı fotoğraf ve video çektiler, arıza tespiti yaptılar. Kimisi yalan beyanda bulunarak ezik/çizik olmadığı şeklinde servis kaydı girişi yaptı, kimisi ise eve gelip cihazı kontrol etmesine rağmen benim kendilerini eve almadığımı ve bu nedenle arıza tespiti yapamadıkları beyanı ile servis kaydını kapattı. Derin dondurucunun değişimini talep ediyorum.
* Daha önce değişime uygunluk vermiş olmalarına rağmen,
* Arızanın giderilmemiş olmasına rağmen,
* Motoru değiştireceklerini beyan ederek dondurucuyu benden alıp herhangi bir motor/kompresör değişimi yapmamış olmalarına rağmen,
* Tertemiz teslim alıp da her tarafı lekeli, kapağı, köşeleri, yan kısımları ezik ve çiziklerle birlikte teslim etmelerine rağmen
* Tüm bunları fotoğraf, video ve kendi servis görevlilerinin beyan/arıza tespit formları ile ispat etmeme rağmen
hala beni oyalıyorlar. Bu nedenle eğer 1 hafta içerisinde değişim talebimi dikkate almazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı ve hakkımı almak için yasal yollara başvuracağımı buradan kendilerine bildiriyorum.

27 Eylül 2024 13:59

30 Eylül 2024 10:37 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli müşterimiz Sorununuzun çözüldüğünü ve memnun kaldığınızı duymak bizi çok mutlu etti! Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tespit, Çifte Ücret: Vestel Buzdolabı Sorunu

Burak
21 Kasım 2024 17:17
Yanlış Tespit, Çifte Ücret: Vestel Buzdolabı Sorunu

Vestel Kurutma Makinesi Ses Çıkarıyor

Mehtap
29 Ağustos 2024 23:29
Azat sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 15:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Sürekli Ses Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Murat
30 Ekim 2025 18:06
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Derin Dondurucunun Bitmeyen Gürültü Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Semra