Oğuz
19 Kasım 2023 16:54

10 Kasım 2022 tarihinde Vestel Yıldız S8500 şarjlı süpürge aldım. Süpürgenin başlık plastik aparatı sağ ve sol tarafı olmak üzere üretim hatası sebebiyle dağıldı. Benzer yorumlardan da anladığım kadarıyla bu malzeme çok kısa sürede deforme olduğu için çok çabuk kırılıyor. Yetkili servis garanti kapsamı dışında olduğunu söyleyerek ücret talep ettiği için Vestel firması bizi mağdur etmiştir. Ürünün daha 1 yılı bile dolmadan bu hale gelmiş olması markaya olan güvenimizi de zedelemiştir. Ücretsiz onarım veya parçanın değişimini talep ediyorum.

21 Kasım 2023 11:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Oğuz
21 Kasım 2023 18:07

Yeni Vestel stratejisi sat-kaç olmuş. Evdeki tüm beyaz eşyalar Vestel marka ama ilk defa pişman ettiler. 50 kuruşluk plastik vida tekli gönderilmediği için 1250 TL vererek parçayı komple almam gerekiyormuş. Şikayet kaydı karşısında yaptıkları tek şey bulunduğum ilin servisine beni arattırmak. Onlarda merkezden parçanın sadece set olarak geldiğini söylüyorlar.

Günseli

Bende de aynı şekilde başlığın plastik kısımları kırıldı, internetten baktığımda komple başlık almam gerektiğini gördüm ve fiyatı 1500 TL civarıydı (servisi aramadım belki de daha yüksek bir rakamdır), şansımı deneyip tamircime gösterdim ve sağ olsun 250 TL maliyetle sorunumu çözdü, resimleri de ekledim fikir olsun diye, görüldüğü gibi gayette düzgün bir iş çıkardı, güven duyarak ürünü satın aldığımız Vestel'in de sattığı ürünün arkasında durup bu sorunu komple başlık satmaya çalışmadan çözebilmesini beklerdim.

Anıl sonuçtan çok memnun

Anıl
11 Eylül 2023 12:50
"Müşteri hizmetleri yetkilisi Murat Beye ilgi ve alakası için öncelikle çok teşekkürler. Bizimle iletişime geçip hızlıca çözüm sağlamıştır ve mağduriyetimizi gidermiştir. Geri dönüşleri, ilgi alakaları ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı markayı tebrik eder, tekrar teşekkür ederiz."
Vestel Yıldız S8500 Dikey Süpürge Üretim Hatası

Vestel Süpürge Başlığın 2 Adet Klipsleri
Eyüp sonuçtan çok memnun

Eyüp
05 Kasım 2023 11:28
"Ürünüm kısa bir sürede bir üst model yeni bir ürün ile değişimi yapıldı. Geri dönüşler olumlu Vestel'e teşekkür ediyorum."
Vestel Kategorileri