Hasan
26 Kasım 2024 09:55

Vestel Bayiinden bir adet derin dondurucu aldık. Derin dondurucuyu yetkili servis kurup gitti. Sonrasında içini silmek için eğildiğimde bir köşesinde çökme ve açıklık olduğunu fark ettim. Hemen genel merkezi arayarak servis randevusu oluşturdum.
Yetkili servis geldiğinde haklı olduğumuzu bunun genel merkez tarafından değiştirileceğini söyledi. Ertesi gün ilçe yetkili servisi arayarak açıklığın normal olduğunu Herhangi bir şey olamayacağını ifade etti. Kendilerine açıklık normalse neden diğer 3 köşede açıklık bulunmadığını sorduğumda cevap veremediler. Vestel genel merkezi arayarak tekrar bir şikayet kaydı oluşturdum ve servis randevusu oluşturdular. İlgili saatte evde servisi beklememize rağmen gelen giden olmadı haberde verilmedi. İlçe yetkili servisine ulaşınca servisin gelmeyeceğini zaten kontrol yapıldığını belirttiler. Bunun üzerine de genel merkez arayıp servisin dediği şeyi söylüyor. Madem sizin servisin sözünün üzerine söz söyleme gücünüz yok neden servis kaydı açıyorsunuz. Aşağıya fotoları ekliyorum. Derin dondurucunun içinin alüminyum olması dolayısıyla fotoda net görmek zor olabilir. Servisin gelerek Elle tespit yapması gerektiğini belirttim. Bu açıklık ve köşedeki çökme normalse Vestel'den derin dondurucu kim alır. 10 gündür memleketten gelen ürünler bozuldu ürünü fişe bile takmadık. Değişim yapılmadığı takdirde yasal haklar kullanılacak. Vestel burda sadece tüketici güvenini kaybetmiş. Küçük kar hesapları yapan küçük esnaf rolünü kendine seçmiştir.

27 Kasım 2024 16:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Zeynep
08 Ocak 2024 12:22
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
04 Eylül 2024 10:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
09 Ağustos 2025 09:20