Vestel Çamaşır Makinesi Islak Ve Deterjanlı Bırakma Sorunu

Ülkü
19 Nisan 2023 19:42

10 Nisan 2023 Pazartesi günü Vestel Finike bayisinden aldığım Vestel cmı 8 kg 1000 devir çamaşır makinesi 13.04.2023 tarihinde servis tarafından kuruldu. Aynı gün kısa programda çalıştırdığım çamaşır makinesi çamaşırları deterjanlı bıraktı. Ve alırken asla hareket etmez diye satılan çamaşır makinesi kısa programda hareket etti. Daha sonra farklı programlarda denediğim makinede normal kiloda çamaşır atamama rağmen işlem bittiğinde çamaşırlarımı sıkmadığını ıslak bıraktığını gördüm.

Teknik servisi aradığımda bunun dengesiz yük sisteminden kaynaklandığını söylediler. İki gün sonra teknik servis elemanı geldiğinde normal ağırlıkta çamaşır attığım halde çamaşırlarımın ıslak çıktığını söylediğimde ısrarla bunun normal olduğunu söyledi. İki dakika makineyi çalıştırıp makinenin normal olduğuna karar vererek video çeken servis elemanına sorunu bu şekilde anlayamazsınız makinemi değiştirmek istiyorum dediğimde yeni gelecek makinenin de aynı şeyi yapacağını söyledi o zaman iade etmek istiyorum dedim bu şekilde rapor veremezsiniz. Soruna bakmadan dediğim zaman 'bunun sadece bir prosedür olduğunu makineyi yeni almış olduğum için her türlü iade edebileceğimi söyledi.

' Bugün ise Vestel'den beni arayıp servisin makinede bir sorun bulmadığını makinemi iade almayacaklarını söylediler. Israrla çamaşırlarımı yıkamayadığımı anlatmama rağmen bunun normal olduğunu söylediler. Makineyi alırken bana dengesiz yük sisteminin bu kadar sorun yaratacağını anlatmadılar.

Bu sistemin bu şekilde bir sorun yaratacağını bilmeden aldım. Teknik eleman makine yeni olduğu için iade edebileceğimi söylemesine rağmen Vestel yardımcı olmamakta direndi.

Gerekli her yere şikayetimi yapacağım. Bir kez daha yetkililere ileteceğim dedi. Vestel'den arayan kadın ama kesinlikle sorunumla ilgilenmedi. Makineden tek beklentim çamaşırlarımı ıslak bırakmadan deterjanlı bırakmadan sıkması insanları bu şekilde mağdur edemezsiniz gerekli yerlere başvuracağım.

24 Nisan 2023 13:49 (Şikayetten 4 gün sonra)

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
28 Aralık 2025 18:09
vestel-camasir-makinesindeki-gurultu-ve-toz-sorunu-iade-talebi-4.jpg
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Su Kaçağı Ve Çalışmayan Dokunmatik

Serdar
30 Aralık 2025 10:33
Ayıplı Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Su Kaçağı Ve Çalışmayan Dokunmatik
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi İlk Yıkamada Boşaltım Pompası Arızası Ve Değişim Talebi

Meryem
05 Mart 13:00
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ek Garantinin Reddedilmesi Ve Çamaşır Makinesi Arızası

23 Şubat 11:16
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Teşhir Ürünü Satışı, Bozuk Çamaşır Makinesi Ve İade Reddi

Kamil