Meftune sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinem Leke Çıkarmıyor Ve Kendi Leke Atıyor

04 Ekim 2023 22:03

3 ay önce A101 den çamaşır makinesi aldım. Makine aldığımdan beri ne leke ne kir çıkarmıyor artı makine kendi leke atıyor çamaşırlarıma büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Teknik servis fabrikada fabrikada teknik serviste buluyor hatayı. Teknik servis geldiği zaman ilgilenmiyor ve arıza yok diye kayıt oluşturuyor. Vestel'den şikayetçiyim. Teknik servisten de şikayetçiyim.
Yarın Vestel'i ve teknik servisi dava edeceğim. Ben büyük bir mağduriyet yaşadım ve hala yaşıyorum. Ama Vestel ilgilenmiyor bin pişmanım Vestel'den alışveriş yaptığım için. Her yere şikayet ve dava edeceğim sizi.

05 Ekim 2023 13:39 (Şikayetten 15 saat sonra)

05 Ekim 2023 14:31

Bu yanıt bana hiç yardımcı olmadı büyük Bir mağduriyet yaşıyorum dava edeceğim sizi.

Fatma

Merhaba aynı şikayeti bugün bende yaşadım servis bayiye atıyor bai servise. Şimdi de leke çıkartıcı kullanın diyorlar bana saçmalık ya kıyafetlerimi mahvetti yeni aldığımı ilk yıkadığım da lekeli çıktı bunları kanıt olarak sunduğum halde makine da problem yok diye kayıt yapmışlar. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Siz çözüm buldunuz mu?

Vestel Çamaşır Makinem Leke Çıkarmıyor Ve Kendi Leke Atıyor
Fatma

Bugün beni aradılar ilk defa aldığım giyilmeden makineye attığım çamaşır lekeli çıkıyor ve bana müşteri temsilcisinin söylediği test edilmiş ve lekeler önceden oluşmuşmus. Neymiş servis evde priz testi su testi falan yapmışmış herhangi bir sorun yokmuşmuş makine da. Aslında olan servis sadece kazanın için baktı rapor tuttu lekeli olan kıyafet çarşaf vs videoya çekti ve gitti. Evde testmiş vs hiçbir şey yapılmadı maalesef. Şimdi gelip alacaklarmış kendileri serviste teste sokacaklarmış 🤦🏼‍♀️ Vestel bir pişmanlık oldu bana

Meftune

Ben leke çıkarıcı da kullandım servis bayiye bayi servise atıyor. Hala sorun çözülmedi atölyeye götürüp getirildi sorun yok diye konu kapandı ama hala mağdurum çay lekesi en ufak leke dahi çıkmıyor.

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
03 Şubat 2025 10:12