Vestel Android TV'nin Kanal Geçiş Sorunları

08 Kasım 2024 22:45

Merhaba ANP2024000023206 fatura numaralı 29.10.2024 tarihinde Ankara Podium AVM Vatan Bilgisayar'dan babam adına Vestel 50QA9701 marka Android TV aldık. 2 gün sonra TV'yi servis getirip kurdu. 1 hafta sonra şöyle bir sorunla karşılaştık. Kanal geçişleri çok uzun sürüyor. Kumandayı hemen algılamıyor ya da hiç algılamıyor (pilleri değiştirmemize rağmen) bazen de tamamen donma meydana geliyor. Fişten çekip geri takınca düzeliyor ama gün içinde sorun devam ediyor. Servisi aradım, TV'nin güncel olup olmadığını kontrol etmemi söylediler ve kapama tuşuna uzun basıp TV'yi öyle kapatmamızı önerdiler. TV şu an güncel görünüyor (servisin kurduğu şekilde). Kapama işlemini de söyledikleri gibi yaptık fakat sorun hala devam etmekte. Ürünün değişimini talep etmek istiyorum, yarın sorunla ilgili video çekip göndereceğim. Sorunumla ilgili çözüm bulamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

11 Kasım 2024 09:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Orhan
Orhan

Aynı sorunu ben de yaşadım. Yetkili servis, komuta cihazını dahi değiştirdi. Yine de sorun çözülmedi. Bana göre Vestel TV'ler bu şekilde çalışıyor ya da yazılımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Şu anda da komuta cihazı hiç çalışmıyor. Ben de şimdilik idare etsin diye telefonuma Vestel komuta aplikasyonunu yükledim. O şekilde kullanıyorum. İlk fırsatta servise götüreceğim.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
14 Aralık 2023 12:23
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TVde 8 Ayda Ekranda Siyah Çizgi Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Sedat