Çiftçi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 65O9930 Oled TV Pişmanlığım

Çiftçi
29 Aralık 2023 10:41

Vestel 65O9930 oled TV aldım. Alma sebebim maç seyretmekti. Evde ilk maç tecrübemde görüntüde gölgeleme ve sorun olduğunu belirttim ve yenisi ile değiştirdiler. Maalesef gelen TV de sorun olduğunu maç yayınlarında (özellikle basketbol) görüntüyü yakalayamadığını belirtmeme rağmen arıza olmadığını belirtip ret verdiler. Ben arıza var demiyorum oled TV leri kusurlu ve 65 inç yetersiz. 55 inç ile değiştirin dedim. Hiç oralı olmadılar. Vestel pişmanlıktır. Oled TV'lerini test (maç yayını özellikle) etmeden düşünmeyin. Mağazalardaki 4K yayın gerçeği yansıtmıyor.
Bunu 10 yıl önce evine aynı anda 4 Vestel klima ve 2 tane 109 ekran Vestel TV almış biri yazıyor ve hiç şikayetim sorunum olmamıştı.

30 Aralık 2023 14:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Çiftçi
03 Ocak 2024 20:25

Vestel aldığım güne yazıklar olsun. Bir daha asla. Yalandan bir Mesajla kapattılar. Yakınından bile geçmeyin kardeşim. Kalitesiz ürünü aldın mı artık geri dönüşü yok. Bu platformu da sadece olumsuz algıyı silmek için yalandan cevaplıyorlar.

Şeyma
22 Temmuz 2024 13:04
Can sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 18:02
Tolga sonuçtan memnun değil