Muhammet sonuçtan çok memnun

Vestel 65 QA9700 TV'de Sürekli Dolby Vision Hatası!

20 Eylül 2024 07:58
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Vestel müşteri hizmetlerine buradan teşekkür ederim ürünümün birebir aynısı ile değişimini kabul ettiler buradan teşekkür ederim”

16 Kasım 2023 tarihinde Vestel 65 QA9700 Dolby Vision destekli TV satın aldım. Televizyonumu Haziran 2024 tarihinde evime kurulumunu yaptırdım. Prime Video üzerinden Dolby Vision destekli filmler izlerken ekrana mor renk ışıklar gelip Dolby Vision hatası veriyor yazısı geliyordu. Bunun üzerine Vestel yetkili servisi gelip TV'nin baştan kurulumunu yaptılar ve aynı gün tekrar Dolby Vision destekli film izlediğimde aynı hatalar vermeye başladı. Tekrar servis geldi ve Manisa fabrikasından yeni yazılım geleceğini söylediler ve birkaç hafta sonra o yazılım geldi. Tekrar yeniden kurulum yaptılar lakin ertesi gün yine aynı hatayı peş peşe verdi ve video kaydı da aldım. Ben her defasında bu Vestel TV'nin hatalarıyla müşteri hizmetlerini ben ve ailemi araması, evime gelip bizi meşgul etmesinden yoruldum. Ben Vestel müşteri hizmetlerinden bu TV'yi alıp bana sorunsuz yeni bir TV vermelerini talep ediyorum. Onarım falan kesinlikle kabul etmiyorum ve yeni ürün gelene kadar da mevcut TV'mi kullanmak istiyorum. Bu platform üzerinden Vestel müşteri hizmetlerine şikayetimi ve talebimi iletmek istiyorum.
Ve ayrıca Şikayetvar ailesine böylesine bizim gibi mağdur tüketicilerin sesini duyurduğu için ayrıca teşekkür ederim.

24 Eylül 2024 08:07 (Şikayetten 4 gün sonra)
24 Eylül 2024 10:33

Vestel Bayburt servisinden arayıp ana kart değişimi yapacaklarını ilettiler buradan şunu Vestel yetkililerine iletmek istiyorum Daha yeni almış olduğum TV nin ana kart değişimini kabul etmiyorum ben daha birkaç aydır kullandığım TV nin birebir aynısı ile değişimini istiyorum Vestel bu konuya bu şekildeki duyarsızlığı ile benim için bitmiştir. Bütün sosyal medya mecraları olmak üzere tüketici mahkeme heyetinde hakkımı arayacağımı buradan bildirmek istiyorum.

24 Eylül 2024 12:57
25 Eylül 2024 09:35

Zühre sonuçtan memnun değil

Zühre
26 Aralık 2023 22:29
Vestel Çözülmeyen TV Sorunu
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
25 Nisan 2024 00:51
Vestel Ayıplı 65QA9700 Ve 70QA9700 Model TV Satıyor
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Marka Elektronik Alet Pişmanlıktır.

Ergün
30 Eylül 2024 17:17
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
31 Ekim 2024 13:28
Vestel 55QA9700 TV'de Bitmeyen Cızırtı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Firdevs
28 Aralık 2023 16:46