Vestel 65 QA9700 TV'de Sürekli Dolby Vision Hatası!

20 Eylül 2024 07:583.536
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
Vestel müşteri hizmetlerine buradan teşekkür ederim ürünümün birebir aynısı ile değişimini kabul ettiler buradan teşekkür ederim

16 Kasım 2023 tarihinde Vestel 65 QA9700 Dolby Vision destekli TV satın aldım. Televizyonumu Haziran 2024 tarihinde evime kurulumunu yaptırdım. Prime Video üzerinden Dolby Vision destekli filmler izlerken ekrana mor renk ışıklar gelip Dolby Vision hatası veriyor yazısı geliyordu. Bunun üzerine Vestel yetkili servisi gelip TV'nin baştan kurulumunu yaptılar ve aynı gün tekrar Dolby Vision destekli film izlediğimde aynı hatalar vermeye başladı. Tekrar servis geldi ve Manisa fabrikasından yeni yazılım geleceğini söylediler ve birkaç hafta sonra o yazılım geldi. Tekrar yeniden kurulum yaptılar lakin ertesi gün yine aynı hatayı peş peşe verdi ve video kaydı da aldım. Ben her defasında bu Vestel TV'nin hatalarıyla müşteri hizmetlerini ben ve ailemi araması, evime gelip bizi meşgul etmesinden yoruldum. Ben Vestel müşteri hizmetlerinden bu TV'yi alıp bana sorunsuz yeni bir TV vermelerini talep ediyorum. Onarım falan kesinlikle kabul etmiyorum ve yeni ürün gelene kadar da mevcut TV'mi kullanmak istiyorum. Bu platform üzerinden Vestel müşteri hizmetlerine şikayetimi ve talebimi iletmek istiyorum.
Ve ayrıca Şikayetvar ailesine böylesine bizim gibi mağdur tüketicilerin sesini duyurduğu için ayrıca teşekkür ederim.

1 Destek
24 Eylül 2024 08:07 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

24 Eylül 2024 10:33

Vestel Bayburt servisinden arayıp ana kart değişimi yapacaklarını ilettiler buradan şunu Vestel yetkililerine iletmek istiyorum Daha yeni almış olduğum TV nin ana kart değişimini kabul etmiyorum ben daha birkaç aydır kullandığım TV nin birebir aynısı ile değişimini istiyorum Vestel bu konuya bu şekildeki duyarsızlığı ile benim için bitmiştir. Bütün sosyal medya mecraları olmak üzere tüketici mahkeme heyetinde hakkımı arayacağımı buradan bildirmek istiyorum.

24 Eylül 2024 12:57

25 Eylül 2024 09:35

Zühre
Zühre
26 Aralık 2023 22:292.875

4.12.2023 tarihinde almasaydım keşke. Sözünü ettiğim Vestel marka 65QA9700 model televizyon, 12.12.2023 tarihinde servis...

Vestel Ayıplı 65QA9700 Ve 70QA9700 Model TV Satıyor

Barış
Barış
25 Nisan 2024 00:513.299

26.12.2023 tarihinde Vestel'den 65QA9700 model TV satın aldım. Ürün geldi servis açtı ve 6 dan fazla piksel hatası çıktı...

Vestel Ayıplı 65QA9700 Ve 70QA9700 Model TV Satıyor

Vestel Şikayet Hatalı Ürün

Firdevs
Firdevs
28 Aralık 2023 16:46907

19.12.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Vestel televizyon aldık. 22.12.2023 tarihinde elimize ulaştı. Teknik servis 25...

Vestel Şikayet Hatalı Ürün

Tümünü Gör