Vestel 2015 Model Buzdolabı Yedek Parça Sorunu

Vestel 2015 Model Buzdolabı Yedek Parça Sorunu
Abdullah
23 Aralık 2023 00:00

Vestel buzdolabım için yetkili servisten yedek parça talebinde bulundum. Bana 3 iş günü içerisinde parçanın geleceğini söylediler. Daha sonra aradığımda Vestel, fabrikadan buzdolabımın 10 yılı geçtiğini ve yedek parça veremeyeceklerini söylediler. Dolabımın resmini yüklediğim etikete görüldüğü gibi 2015 model olup yedek parça vermemekteler. Yaklaşık 1 haftadır buzdolabımı kullanamıyorum. 2015 yılında üretilmiş bir buzdolabı ve 2023 yılındayız. 10 yılı geçen bir dolap değil. Bu şekilde basit bir konu ile tüketicileri mağdur eden bir marka ile daha önce karşılaşmadım. Yerli üretim diye Vestel buzdolabını tercih ettim fakat bundan sonra dayanıklı tüketim malzemeleri konusunda servis ve yedek parça desteği köklü olan firmaların ürünlerini tercih edeceğim. Bu konu yüzünden işimi gücümü bırakıp 1 haftadır çalışmayan buzdolabımla uğraşmak zorunda kaldım ve konunun çözümlenmesini bekliyorum.

26 Aralık 2023 14:40 (Şikayetten 3 gün sonra)

Abdullah
04 Ocak 2024 11:13

Mağduriyetime +mağduriyet katılarak devam ediyor.

Ahmet
04 Şubat 2024 02:44