A101'den Alınan Toshiba Televizyonun Kronik Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

28 Kasım 2024 18:341.593
Merve'nin Teşekkür Mesajı
Bugün arayıp değişim işlemlerini başlattılar, Egemen bey ışığında sürecimiz başlatılmış, süreç sonu hakkında yine bilgi vereceğim. Teşekkürler

04.01. 2024 tarihinde Osmaniye Toprakkale A101 şubesinden Toshiba 58UA2263DT 58 televizyon aldık. 10 gün içerisinde kurulumu gerçekleştirildi. Ancak kurulumdan 1 ay sonra arıza vermeye başladı. Şubat 2024 tarihinden itibaren arıza vermeye devam ediyor. 8 kere Osmaniye Vestel yetkili servisine göndermemize rağmen hiçbir sonuç alamadık. Ürün panelinin pahalı olduğunu öne sürerek birkaç saat televizyonun kameralar karşında test edildi ve bir sorun göremedik diyerek geri getiriliyor. Görüntü var ama ses yok, kanal geçişlerinde sorun var. Toshiba'nın A101 den alınan tüm televizyonlarında kronik bir sorunmuş bu bir çok kişi bu mağduriyeti yaşıyormuş. Hiçbir şekilde ne fabrikadan ne de servislerden bir sonuç alamıyoruz. Garantisi devam etmesine rağmen mağdur ediliyoruz. Mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini talep ediyoruz.

29 Kasım 2024 15:12 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizi Müşteri İlişkileri Yetkilimiz ile paylaştık, değerlendirilecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

4 Aralık 2024 08:35

Aynı Ana Kart Arızası İki Kez Yaşandı, Değişim Talebim Reddedildi

Göksel
Göksel
2 Ekim 2025 22:26906

Nisan 2025’ten bu yana Kayseri Vestel teknik servis aracılığıyla aldığım Toshiba 50UA2263DT model televizyonumda iki kez...

1 Destek

Vestel Durduk Yere Kendi Kendisine Giden Ekran

Cihan
Cihan
26 Aralık 2023 09:513.412

Merhaba, 19.07.2021 tarihinde 58UA2063DT model Toshiba marka televizyonu A101'den aldım. Garantisi bu yılın Temmuz ayınd...

Vestel Durduk Yere Kendi Kendisine Giden Ekran

Sıddık
Sıddık
25 Şubat 2024 00:591.445

"Şikayetime kısa sürede çözüm buldukları için Vestel servisine teşekkür ederim. İyi çalışmalar."

Muhammed
Muhammed
14 Ocak 2025 22:181.880

Toshiba Televizyon Vestel müşteri hizmetleri A101'den Toshiba 50ua2363dt televizyon satın aldım. Ürün 3 yıl garantilidi...

Tümünü Gör
Vestel Uygulama Mağazası App Store Sorunu