8 Ay Önce Alınan Vestel Buzdolabının Bozuk Çıkması

8 Ay Önce Alınan Vestel Buzdolabının Bozuk Çıkması
Hamdi
14 Temmuz 2023 17:11

Biz tam 8 ay önce Vestel buzdolabı aldık. Modeli NFK64012 e gı Pro wıfı olan buzdolabımız aldığımız günden bu yana 2 kere servislik oldu. E06 (sensör) hatası verdi ve 1. Si aldığımızın 3. Ayında, 2. Si 8. Ayında olmak üzere 2 kere servis çağırdık. Servis personeli yeni bir cihazın bu kadar sık arıza çıkarmasını normal bulmayarak test yaptı ve kompresör sıkıntısı buldu. Buzdolabımızın atölyeye gitmesine karar verdi ve bugün atölyeye götürdüler. Yerine de minik bir Vestel retro serisinin buzdolabını getirdiler. İçine büyük buzdolabımızdan çıkanların 3te biri bile sığmadı. Bu süreçte bozulan onlarca poşet et, tavuk, yiyecek ile girdiğimiz zararın haddi hesabı yok. Üstelik yeni sayılabilecek bir cihazla yaşıyoruz bunu. Bu sorunlu cihazı acilen alıp bize yeni "bozuk olmayan" bir buzdolabı vermenizi talep ediyoruz. 8 aydır doğru düzgün soğutmayan bu buzdolabıyla fazlasıyla uğraştık.

18 Temmuz 2023 15:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı: 2 Yılda İki Kez Arıza Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi

Didem
28 Mart 2025 13:15
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
10 Aralık 2023 14:52
"Teşekkürler buzdolabım yenisi ile değiştirildi"

Gizem
24 Eylül 2023 15:00
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi

Fatma
13 Kasım 2024 12:56
Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
14 Şubat 2024 09:30