Yanıltıcı Satış Ve Ürün İade Sorunu

22 Ekim 2024 02:11

19 Ekim'de Ankamall AVM Turkcell bayiinden (Teleses Mağazacılık) faturaya ek 53 bin TL tutarında cihaz istedik. Satıcı, 13 bin TL ön ödeme olacağını, geri kalanı üç taksit yapacağını, 2051 TL aldığımız adaptör, şarj, kılıf, kırılmaz cam, geri kalanı da peşin kasko bedeli diyerek toplam 19.953 TL ödeme alıp bize Ttec tartı, Ttec kulaklık, TCL tablet, 4 Laxon marka kulaklık ücretsiz hediye olduğunu söylediği ürünler verdi. Bu duruma şaşırdığımızda, ilk defa Apple aldığınız için teşvik dendi. Fatura istediğimizde hafta sonu olduğu için pazartesi mail göndereceğini belirtti. Elimizde fatura olmadığı için bize kasko ve ön ödeme ücreti olduğunu söyleyip ürün sattı. Pazartesi ödeme planı için 532 müşteri temsilcisiyle görüştüğümde, kaskonun telefon faturama ek 9 taksit yansıtıldığı, ön ödemenin sadece 3 bin TL alındığını, hediye adı altında bana ürün sattığını söyledi. Açmadığım ürünleri iade edebileceğimi söyledi. Mağaza, paketi açılmamış ve henüz üzerinden 2 gün geçmiş ürünleri iade almadı. Başlangıçta hediye diye verilen, 2 gündür elimizde paketi açılmamış ürünlerin iadesinin kabul edilmesini ve ücret iadesinin tarafımıza gerçekleşmesini talep ediyoruz. İade için gidince kasko ve ön ödeme olmadığını, paramızı niye aldığını söyleyince mağaza, ısrar üzerine 3 kulaklık haricinde faturaları verip satış yaptığını kabul etmiş, geri kalan paramızın da tanesi 3'er binden 3 kulaklık parası olduğunu, faturanın sisteme düşmediğini söylemiştir. Tekrar 532 arayıp şikayet oluşturduk.

22 Ekim 2024 07:52 (Şikayetten 5 saat sonra)

22 Ekim 2024 08:00

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Asansör Hatları Bildirimleri 13 Ay Boyunca Durdurulamadı

25 Mart 19:09