Gökçe sonucu yetersiz buldu

Gökçe
22 Ekim 2024 12:24

Turkcell 80 GB internetimi fatura dönemine 1 hafta kala bitti sayıyor ve de ücretli olarak 1 GB adedi 80 TL olarak internet satıyor.

80 GB internet nasıl oluyor da iki aydır aynı gün ve saatte bitip ekstra ücretli GB tarifesine geçiliyor?

2000 TL'ye yakın para alıyorsunuz tek faturadan... Benden kıstığınız GB ları geri verin. Parası ödenen internetimi istiyorum.

24 Ekim 2024 14:47

Sorun bildirdiğinizde Turkcell asla destek olmuyor. Saatlerdir çözüm bulmaya çalışıyorum kullanmadığım paketler ekstra yansıtılmış birçoğunun ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Birine bağlanıyorum megalife paket iptal ettim diyor tamam diyorum diğer temsilci bana megalife ın paket olmadığını söylüyor ama ekstra ücretlendiriyor. Paket değil ise neden onu ayrıca başlıklandırıp ücretlendiriyorsunuz. Yazışmaları buradan paylaşıyorum. Fatura analizlerinizi kontrol ettiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Operatörümü değiştireceğim. Turkcell aklımla dalga geçiyor.

22 Ekim 2024 12:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Ekim 2024 12:57

Değerli Müşterimiz, Paket haklarınızın %80 ve %100'ü bittiğinde hattınıza SMS ile bilgi verilmektedir. Paket bitiminizde kullanımlarınız devam ediyorsa otomatik olarak aşım paketleri devreye girer. Otomatik tanımlama istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olarak Akıllı Fatura Kampanyasına katılarak aşım paketlerinin tanımlanmasını engelleyebilirler. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2200’a SMS göndererek katılabilirsiniz. Akıllı Fatura kampanyasına katılım öncesinde gerçekleşen otomatik paket tanımlamasına ne yazık ki müdahale edemiyoruz. İnternet kullanımınızda ileriye yönelik benzer bir artış olacak ise üst paketleri değerlendirmenizi öneririz. Hattınızda tanımlı paketleri, fatura kalemlerinizi, kullanım hareketlerinizi, yıllık aboneliğinizi ve size özel kampanyalarımızı Turkcell uygulamasından inceleyebilirsiniz. Turkcell uygulamamızdan hangi tarih ve saatte ne kadarlık veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilir, aşım detaylarınızı inceleyebilirsiniz. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinde anında, internet paketlerinizde ise en fazla son 1 saat hariç olacak şekilde bu bilgileri görebilirsiniz. İnternet kotanızın çabuk bitmesi kullanımlarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. İnternet kullanımınız esnasında indirilen ve yüklenen veriler mevcut paketinizden düşer. Paket aşımında da yine indirilen ve yüklenen veriler paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir. Tüm bu işlemlerin kullanım miktarı cihazınızda yüklü programların cihaz hızını yavaşlatıp hızlandırması, giriş yapılan site ve indirilmek istenen içeriğe göre farklılıklar gösterebilir. Şebeke üzerinden kullanılan veri miktarı, uluslararası standartlar çerçevesinde ölçümlenir. Veri tüketimi ve buna ilişkin ölçüm sonuçları çeşitli unsurlara bağlı olarak farklılaşabilir. İçerik platformunun kullandığı veri ve video sıkıştırma protokolleri, içeriğin çözünürlüğü ve erişilen dosya boyutu, içeriğin web sitesi veya mobil uygulama üzerinden seyredilmesi, kullanılmadığı düşünülen uygulamaların arka planda çalışması, cihazın kullanıcı tarafından kontrol edilemeyen sistem servisleri, kullanılan cihazların çeşidi, markası, modeli, sürümü ve cihazdaki yazılımların güncel olup olmaması gibi etkenler ölçüm sonuçlarını değiştirebilir. Sosyal medya uygulamalarını yoğun olarak kullanıyorsanız, otomatik video oynatma seçeneğini kapatmanızı öneririz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Kıymet

07 Ekim 2023 09:33

13 Ağustos 2024 09:21
Turkcell İnternet Kullanımında Yaşanan Sorunlar
Turkcell İnternet Kullanımında Yaşanan Sorunlar
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
03 Aralık 2024 12:25