Turkcell Vermediği Hizmetin Parasını Alıyor, İade Etsin!

31 Mayıs 2023 14:27
profile profile profile
31 Mayıs 2023 12:35

İnternette telefonda net tam çekmiyor 532 ile konuşurken bile kesik kesik konuşma oldu Gaziantep'te yiz ve de merkez deyiz çekmiyor

02 Haziran 2023 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Mehmet Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Bildirimde bulunduğunuz bölgede inceleme yapabilmemiz için Turkcell uygulamamızdan "Yardım - Arama Bağlantı Kontrolü - Talep İlet" bölümünden detayları paylaşmanızı rica ederiz. Şikayetinizle ilgili son durumu "Taleplerim" bölümünden takip edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

02 Haziran 2023 12:54

Daha önce de ölçüm yapın dediniz onu da yaptık eki kayıtlara bakın sizde var zaten bölgede var adreste var aynı sorun çözülmedi devam ediyor Gaziantep merkezde çekim sorunu var e devlet üzerine bankacılıktan girip mobil imza için tüm işlemler yapılmasına rağmen sadece 1 sim kart yolladınız mobil imza açılmadı resmen müşteriyle dalga geçiyorsunuz muhatap yok Twitter danda yazdık 532 yide aradık sonuç ortada kocaman sıfır aldığınız parayı hak etmiyorsunuz beceremiyorsanız cayma bedeli almadan iptal edelim 2 hattımıda başka operatöre taşıyalım siz hizmeti eksik hatalı kusurlu ayıplı vermektesiniz buna karşılık bizden fazla ücret almaktasınız ücretlerin iadesi ve numara taşımada ekstra masraf çıkarmamanızı talep ediyoruz çünkü çekimle ilgili bu 5. Şikayetimiz defalarca ilettik ölçümde yaptınız cevap olarak bulunduğunuz bölgede iyileştirme çalışmalarımız yok yani çekmediğini biliyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor işte cevabınız bu eski kayıtlarınızı kontrol edin göreceksiniz olmayan bir şeyi söylemiyoruz size.

Akın sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 22:40

Sarıyer Seyrantepe'de Sürekli Çekim Problemi Ve İnternet Erişimi Sorunu

Sercan
14 Eylül 2025 10:43
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Kastamonu Çatalzeytin’de Turkcell Çekmiyor, Hizmetten Yararlanamıyorum

Nurcan