Turkcell Telsiz Kullanım Ücreti (tkü)

Turkcell Telsiz Kullanım Ücreti (tkü)
03 Mart 2024 21:23

Dijital operatöre giriş yaptığımda karşıma çıkan bir durumu anlamadım. 149,40 TL telsiz kullanım ücreti görünüyor. 'Ödeme yap' butonuna bastığımda ise yüklenecek ürüne haftalık 3 GB internet paketi ve 60 TL telsiz kullanım ücreti ekleniyor. Toplamda 100 TL yazıyor. Bu konuda ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Resim ekte bulunmaktadır.)

04 Mart 2024 01:02 (Şikayetten 3 saat sonra)

04 Mart 2024 11:59

Değerli Müşterimiz, Sizi 04.03.2024 tarihinde 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Tkü Borcu Taksitlendirme

Mahire