Turkcell Superbox Servis Ücreti Ve Kalitesizlik Sorunu

Turkcell Superbox Servis Ücreti Ve Kalitesizlik Sorunu
02 Ekim 2024 13:00

Turkcell Superbox 3 yıldır kullanıcısıyım. Ürünümde adaptör arızası oluştu, müşteri hizmetlerini aradım, servis göndereceklerini söylediler. 2 gün sonra servis geldi.

Kullanıcı hatası ve servis ücreti olarak 600 TL faturanıza yansıyacak dedi. Ben de bunu kabul etmeyeceğimi, Superbox'ın zaten garantili ve Turkcell firmasına ait olduğunu belirttim. Gelen servis suratını sallayarak böyle olmaz diyerek ayrıldı.

Sonrasında müşteri hizmetlerini arayarak aboneliğimi iptal ettirdim.. En ufak şeyde servis gelince bile ücret talep ediyorlar. Böyle kalitesizlik olmaz. Turkcell 3 yıllık müşterisini kaybetti.

02 Ekim 2024 13:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Ekim 2024 13:37

Merhaba Engin Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvuru ile ilgili incelemenin devam ettiğini görüyoruz. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Engin
02 Ekim 2024 13:42

Başvuru sonuçlanmasına gerek yok teknik servisin evimi geldi gitti ücret talep etti gitti

Elif sonuçtan memnun

28 Ocak 14:32
Modem Arızası Ve Yüksek Değişim Ücreti Hakkında Bilgi Eksikliği

27 Şubat 2024 11:33
Cansu sonuçtan memnun

22 Şubat 21:07
"Teşekkürler"

07 Ekim 2023 12:18
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Superbox İle Yavaş İnternet Ve Çözülmeyen Sorunlar

Özkan