Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox İptal Sorunu Ve Kaba İletişim

Turkcell Superbox İptal Sorunu Ve Kaba İletişim
27 Ekim 2024 00:39

Abonesi olduğum Turkcell Superbox hizmeti, ödeme gecikmesini gerekçe göstererek sözleşmemin iptal olacağını belirtmeden, iptal ile ilgili SMS göndermeden sözleşmemi iptal edip, cihazları belirtilen tarihte iade etmediğimde ayrıca 1900 TL'lik fatura yansıması yapacağını belirtmiştir. Arayıp neden bilgilendirme mesajı atmadıklarını sorduğumda da 'Biz 03/10/2024 tarihinde SMS gönderdik, size ulaşmamış olabilir' dediler. Ben de böyle bir mesaj gelmediğini ısrarla söylememe rağmen 'Yapabileceğimiz bir şey yok' deyip hem kaba hem de dalga geçer gibi 'Size mesaj gelmemiş olabilir ama yapabileceğimiz bir şey yok' deniliyor. Zaten mesaj gelmediği için itiraz ettiğimi söylesem de hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Yardımcı olmaya çalışmadılar, çözümden uzak ve kaba bir iletişim. Turkcell gibi bir marka kendine layık görse de ben yasal haklarımı mutlaka kullanacağım.

27 Ekim 2024 13:32 (Şikayetten 12 saat sonra)

27 Ekim 2024 15:07
Ahmet
28 Ekim 2024 12:24

Bilgi verilmek için arandım ama bu defa daha kaba konuştular ben mesaj gelmediğini söylememe rağmen gelmiş silmişsinizdir deyip beni yalan söylemekle suçlayacak kadar ileri gittiler. Bir önceki aramada da gelmiş ama size ulaşmamıştır demişlerdi seviye atladılar. Bende ısrarla bir mesaj gelmediğini mesaj geldiyse bana tarih saat ve içerik olarak mail olarak tekrar atmalarını istedim kabul ettiler ama bana mail olarak da herhangi bir mesaj göndermediler. Sözleşme sürem bitmeden bilgilendirme mesajı göndermeden iptal edip tekrar başvurun demelerindeki tek amaç 5 kat fiyat artırmış olmaları ama ben tüm yasal yollara başvurup hakkımı aramaya devam edeceğim. Turkcell pişmanlıktır

Gül sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 11:03
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Edanur
14 Haziran 13:51

15 Ağustos 2024 01:36

20 Mart 2024 16:53
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Superbox Hizmeti Yanlış Adresle Satıldı, Habersiz Kesildi Ve Yüksek Cayma Bedeli Talep Ediliyor

25 Mayıs 18:33
Turkcell Kategorileri