Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox ile İnternet Hızı ve Bağlantı Sorunları

18 Eylül 2024 21:40

Turkcell Superbox çekmiyor. Bulunduğum yerde altyapı olmadığı için Turkcell Superbox aldım. Aylık 1000 TL fatura ödüyorum ama internet bağlantı hızı oldukça yavaş. Dijital platformlardan dizi izlerken donuyor, Instagram akışında fotoğraflar gelmiyor. Herhangi bir siteye bağlanmak için bile zaman alıyor. Sürekli her yerde reklam yapıyorlar ya yok % yüzde bilmem çekim gücüne sahibiz falan filan hikaye. Müşteri hizmetlerine arıyorsun yaptıkları işlemden sonuç alamıyorsun formalite işler. Velhasıl pişmanım, memnun değilim.

05 Ocak 17:57

Superbox pişmanlıktır. Reklamlardaki çekim gücüne, dağların tepelerinde bile çekiyor dediklerine inanmayın. Van'ın 80,000 nüfuslu ilçesinde internet çekmiyor. Taahhüt bitsin, aboneliğimi derhal sonlandıracağım. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm, çözüm sunamıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi ya? Aynı şehirde Türk Telekom kullanan arkadaşım da ev internetinde sorun yaşıyordu. Müşteri hizmetlerini aradı, 1,200 TL'ye yeni bir modem gönderdiler. 540p'de donarak video izlerken, 1080p'de donmadan izlemeye başladım diyor. Yani, müşteri çözüm sunuyorlar. Ben her ay 1,000 TL internet faturası ödüyorum ama kesik kesik kullanıyorum. Türk Telekom olan mobil hattıma ek internet paketi alarak ihtiyacımı karşılayabiliyorum ancak Turkcell doğuda sınıfta kaldı.

18 Eylül 2024 21:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Eylül 2024 08:11
20 Eylül 2024 23:02

Dönüş sağladılar sağ olsunlar ama hali hazırda çözüm yok tabii ki de. Sinyal seviyesinin düşük olduğunu ve gelişme hakkında dönüş yapacaklarını söylediler o kadar. Bekleyip göreceğim.

29 Eylül 2024 10:24

Şikayetimin üzerinden 10 gün geçti hala aynı. Bağlantı kopuyor, video donuyor. Superbox evde sadece robot süpürge ve oda termostatını kontrol etmeye yarıyor şu an. Bunun harici kendi paketlerimizi kullanıyoruz. 1000 TL'miz rezil olmaya devam ediyor.

06 Ekim 2024 12:58
Turkcell Superbox ile İnternet Hızı ve Bağlantı Sorunları

Resimde de gördüğünüz gibi Instagram da bir reklam ürünü fotoğrafını bile açamayacak kadar düşük çekime sahip. Pes gerçekten pes. Reklamlarda dağın başında çekiyor diye gösteriyorlar ama 60 bin nüfuslu doğu ilçesinde çekmiyor.

27 Ekim 2024 19:48

Şikayetimin üzerinden 1,5 ay geçti bir kere aradılar yapacağız edeceğiz diye yalandan bir daha ne arayan var ne soran. Şu an aylık aboneliği olan yasal bir platform üzerinden maç izliyorum 37 dakikada 4 kere dondu. Doğu illerinde iseniz eğer bu Superbox denen aletten uzak durn. 1 yıl dolsun hemen kapatacağım. Her ay 1000 TL parama yazık.

05 Aralık 2024 18:55

Sorun halen çözülmedi. İnternette halen kopma yaşanıyor ve ilk şikayetimin ardından bir daha asla dönüş olmadı, saha ekibi yönlendirilmedi.

25 Ocak 22:33

Gerçekten bir gün şu Superbox yüzünden ağzımı bozmaktan ve mahkemelik olmaktan korkuyorum. Bir dizi izleyeyim dedim sinirden çatlayacağım. 3 saniyede bir duruyor. Ömrüm boyunca bir da Turkcell alırsam bir daha kapısından içeri girersem adam değilim

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Superbox Hizmetinde Sürekli Hız Problemleri Ve Yetersiz Destek

Hüseyin
27 Nisan 17:28

Kahraman
28 Eylül 2024 17:14

11 Mayıs 21:09
Superbox'ta Sürekli Kesinti Ve Düşük Hız, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 13:14
Turkcell Kategorileri