Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Hızı Sorunu

23 Ekim 2023 21:55

Merhabalar, ben Malatya'da yaşıyordum depremden sonra Sivas'a geçtik ve orada işlerimi yürütmek için Superbox aldım. Alırken sorduğumda istediğim gibi kullanabileceğim yer değişikliğinde hız düşüşleri olabileceği ama yinede cep telefonu ile aynı performansta kullanacağım söylendi. Bir süre Sivas'ta kaldıktan sonra Malatya'ya dönüş yaptık. Süper box hızım 0.70 Mbit ile 3.50 Mbit arasında. Aynı yerden telefon ile 50 Mbit ile 70 Mbit arasında hız alıyorum ama, telefon interneti takır takır çalışıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum aldığınız adreste kullanmadığınız için size teknik destek veremeyiz diyorlar. Sabit internet alacak olsam Superonline'dan da alırdım ya bu nasıl saçma yaklaşım çözemedim. Çok büyük beklentim yok ama her ay düzenli faturasını ödeyipte kullanamamakta koyuyor insana. Turkcell pişman etti. Beni adıma olan 3 telefon hattımı taahhütleri bittikçe başka operatöre taşıyacağım. Superbox'u da taahhüdü bitince iptal edeceğim. Çünkü böyle saçmalık olmaz. Depremzede olduğumu şehrimin yerle bir olduğunu altyapı üst yapı hiçbir şey kalmadığı için Süper box ile İşlerimi halletmeye çalıştığımı anlatmama rağmen umursamadılar. Sivas'a git oradan ara diyorlar dalga geçerek.

24 Ekim 2023 08:12 (Şikayetten 10 saat sonra)

24 Ekim 2023 09:30
24 Ekim 2023 21:18

Hız testi videosu ortada. Kullanılmayacak kadar yoğunluk varsa ya baz istasyonu Dikin ya da iptal edin. Saçma sapan cevap vermeyin lütfen. Kullanamayacaksam neden her ay düzenli ödüyorum? Kullandırmadığınız ayın faturasını almayın o zaman!

04 Kasım 2023 12:18

Evet görüldüğü üzere Turkcell müşteriyi takmamaya devam ediyor. Aynen böyle devam edin

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 22:16
Semih sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 00:03
Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 00:40
Turkcell Superbox Çözümsüz İnternet Yavaşlığı
Turkcell Superbox Çözümsüz İnternet Yavaşlığı
Ata sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Modem Değişimi Sonrası Hız Problemi

04 Ağustos 2024 18:19
Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 15:28

Turkcell Kategorileri