İlyas sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 08:06

Kredi son taksitini ödeyemiyorum. Turkcell finansman ile 3 taksitle iPhone marka telefon aldım 2 taksitini ödedim. Son taksiti var Yapı Kredi bankasının internet bankacılığı üzerinden son taksit ödenmiyormuş. Bayilerden ödemek istiyorum onlarında hiç birisinde sistem yok. 10 15 gündür taksit ödemeye çalışıyoruz. Gittiğim her bayi başka bir QR kodlu kart veriyor buraya bakın diye. Paycell üzerinden fahiş ödeme bedeli alıyor. Bayileri denetlemiyor musunuz? Çok paraya ihtiyacınız var taksiti ödeme avukata verelim mi istiyorsunuz? Bizim sistemimiz zaten yok bayiler doğru mu söylüyor diyorsunuz? Amacınız nedir anlayamadım. Ayda 4 bin tl fatura ödüyorum karşısında alamadığım hizmet için hepinize teşekkürler. Vodafone geçme zamanımız gelmiş geçiyor.

11 Mart 2024 08:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Mart 2024 08:20

Merhaba, otomatik cevaplarınız ile maalesef tatmin olmuyorum. Konuyu inceleyip bizlik bir şey yok ya gibi saçma sapan bir cümle ile karşı karşıya kalacağım her zamanki gibi.

11 Mart 2024 08:38

Değerli Müşterimiz, Cihaz kampanyalarımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı bilgi için 07.45 ile 01.45 saatleri arasında Turkcell Finansman Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

13 Mart 2024 08:37

Bu mu çözüm öneriniz! Bravo!

Turkcell Financell Cihaz Taksiti Ödeyememek

28 Kasım 2023 15:35
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Fatura Çift Ödeme Ve Geciken Para İadesi Sorunu

30 Mayıs 2025 18:56
Turkcell Fatura Çift Ödeme Ve Geciken Para İadesi Sorunu

Turkcell Tahsilat Birimi'nden Şikayetçiyim.

Tuğba
09 Temmuz 2024 00:33