Turkcell Tahsilat Birimi'nden Şikayetçiyim.

09 Temmuz 2024 00:33

Aldığım cihazın ödemesi, faturama yansıtılmadığı için ödememi yapamadım. Bana daha önce mesajla uyarı gelmedi. Bugün son ödeme günü diye mesaj geldi. Gün içinde şubeye gidemedim. Aksam telefonla halletmeye çalıştım. Turkcell tahsilat birimi sürekli bekletti, ödememi almadı, müşteri temsilcimizin sizi aramasını isterseniz 1'i tuşlayın dedi, ben de 1'i tuşladım. Bekledim, ama kimse aramadı. Daha sonra ben geri aradım, saat 23:30 dan sonra ödeme alamıyoruz diye ödememi almadılar, beni mağdur ettiler, simdi yarın cezalı ödeyeceğim, niçin fazla para ödetiyorlar bana, Turkcell tahsilat biriminden şikayetçiyim.

09 Temmuz 2024 14:38

Turkcell i arıyorum, tüm numaralarını, sözleşmeniz var ama borcunuz yok diyor. Halkbank ve İş Bankası ndan ödeme almıyorlar. Yapı Kredi den de vadesiz hesap açılması lazım diyor, bu kadar zorluk çıkaracaktınız madem neden cihazı sattınız? Cihazı satarken bunlardan bahsetmediler. Turkcell den cihaz alırken bir daha kararınızı gözden geçirin. Ödeme safhasında sırf sorun.

09 Temmuz 2024 07:38 (Şikayetten 7 saat sonra)

09 Temmuz 2024 08:05

Değerli Müşterimiz, Cihaz kampanyalarımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı bilgi için 07.45 ile 01.45 saatleri arasında Turkcell Finansman Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

09 Temmuz 2024 14:14

Verdiğiniz numarayı ve diğer numaraları arıyorum, sözleşmeniz var ama borcunuz yok, diyor. Ben Turkcell e dav açacağım.

09 Temmuz 2024 14:20

Beni o kadar çok mağdur ettiniz ki, Yapı Kredi den de ödeyemiyorum. Bu kadar ödenmesi zordu madem cihaz satmasaydınız. Cihazı satarken her şey iyiydi. Hepinizi dava edeceğim, sosyal medyada paylaşacağım.

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 15:29
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 01:34
Turkcell Ve Paycell'den Şikayetçiyim
Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Müjgan
09 Eylül 2023 12:42

Turkcell Türk Telekom'da Ödeme Sorunları Ve Müşteri Hizmetlerine Erişememe

10 Temmuz 2024 03:02
Turkcell Türk Telekom'da Ödeme Sorunları Ve Müşteri Hizmetlerine Erişememe
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
30 Eylül 2024 17:43