Turkcell Salla Kazan Yapamıyorum

06 Mart 2024 22:01

Turkcell dijital operatörüne girdiğimde 'Salla Kazan' uygulamasından yararlanamıyorum. Uygulamaya girip 'Salla Kazan'a bastığımda donuyor, hediye vermiyor. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Ekran titriyor ama sonrasında kararıyor ve hediye menüsü çıkmıyor.

07 Mart 2024 19:27

İki gündür Salla Kazan yapamıyorum. Salla Kazan'da yuvarlak top çıkıyor ancak salladıktan sonra siyah bir ekran beliriyor. Bu durum sürekli olarak gerçekleşiyor. Geri tuşuna bastığımda ve tekrar salladığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Lütfen bu sorunu çözün, çözerseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler

07 Mart 2024 19:25

07 Mart 2024 08:44 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

07 Mart 2024 19:22

Aramanızı bekliyorum

08 Mart 2024 15:53

Ali sonuçtan memnun

07 Mart 2024 19:05
Turkcell Salla Kazan Ekran Kararması
Turkcell Salla Kazan Ekran Kararması
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
10 Mart 2024 00:03

07 Mart 2024 14:56
Turkcell Salla Kazan Çalışmıyor

17 Mart 2024 22:23
Sibel sonuçtan memnun

08 Mart 2024 13:07
"Salla Kazan ekran kararması sorunumuz çözülmüştür. Teşekkürler Turkcell."

Turkcell Kategorileri