Legoraq sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Salla Kazan Kampanyası Mağduru!

Turkcell Salla Kazan Kampanyası Mağduru!
Legoraq
28 Aralık 2023 01:03

Turkcell'in bana uyguladığı 'Salla Kazan' kampanyasında, uygulaması bile yüklü olmamasına rağmen TikTok'tan internet sunuyor ya da internet içermeyen hediye veriyor. Bu durumdan şikayetçiyim. Dört senelik bir Turkcell müşterisi olarak bunun düzeltilmesini rica ediyorum.

28 Aralık 2023 01:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Aralık 2023 09:30

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Ailemizde kalmanızı ve size uzun yıllar daha hizmet sunabilmeyi gönülden isteriz. Sizlerin beklentilerinizi göz önünde tutarak sürekli kampanyalarımızda ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgular ile sunulmakta ve koşullarını sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabilmektedir. Hediye paketlerin abonelerimize dağılımı istatistiksel modellere göre yapılmaktadır. 4.5G Salla Kazan Kampanyası detaylı bilgiye, https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/4-5g-salla-kazan-kampanyasi bağlantısından ulaşabilirsiniz. Salla Kazan her hafta devam ediyor, takipte kalmayı unutmayın. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Buğra
23 Ağustos 2023 15:04