Turkcell Midilli Adasında İnternet Sağlayamıyor.

01 Ağustos 2024 11:01

Hattım yurt dışına açık olduğu halde dün 31.07.0224 tarihinde midilli adasında yurt dışına açılmadı, arama yapılamadı. 532 üzerinden talebim üzerine öğle saatlerinde açıldı. Ancak dün internet hiç bağlanmadı. Akabinde yurt dışı kullanımı kapattığımız halde tekrar bugün 01.08.2024 kendi açıldı ve yine internet yok. 2 günlük kullanım bedelinin hattımdan geri iadesini ve yurt dışı kullanıma hattımın kapatılmasını talep ediyorum.

01 Ağustos 2024 11:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Ağustos 2024 11:29

Değerli Müşterimiz, Hattınızın yurt dışında kullanıma açık olduğunu görüyoruz. Arama/aranma sorununuz için cihazın sabit arama özelliğini “Kapalı” olacak şekilde seçerek kaydetmenizi öneririz. Yurt dışında şebeke seçiminin otomatik olması gerekmektedir. Bununla birlikte bulunulan ülkedeki şebeke durumuna ve kullanmak istediğiniz servislere bağlı olarak manuel şebeke seçimi de (Ayarlar / Şebeke Ayarları / Şebeke Seçimi / Otomatik – Manuel) yapabilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızı kapatıp açıp, her defasında farklı opertörleri 4-5 defa seçerek denemenizi öneririz. Sorun devam ederse SIM kartınızı bulunduğunuz ülkede kullanılabilen farklı bir cihaza takarak da deneyebilirsiniz. Hata almanız durumunda inceleme yapabilmemiz için tarih, saat, GSM ve alınan hata bilgilerini iletebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Faruk
Faruk
02 Ağustos 2024 11:21

Sanırım dalga geçiyorsunuz? Yurt dışı kullanıma açık hattım olan 0532... İle hiç internet kullanımı olmadı. Ayrıca, yurt dışına açık hattım öğlen müşteri hizmetlerini arayınca yutdışı kullanıma açıldı. İki gün boyunca da hiç verim alınmadı. Yurt dışı kullanım paketim internet kullanımını da kapsıyor idi ve iki gün boyunca internet açılmadı? Siz ancak devletin yargısı ile terbiye olursunuz? Tekelci ve vurdumduymaz bir tavrınız var? Zahmet edip niye cevap verdiniz ki?

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışında Açılmayan Hattıma Haksız 400₺ Ücret Yansıtıldı

16 Ağustos 2025 14:32

11 Temmuz 2024 16:38
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 22:46
Senal sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 14:28
Turkcell Kategorileri