Turkcell Kullanmadığım Paketin Ücretini Ödeme

31 Temmuz 2023 22:09

Turkcell de kullandığım paket içeriğinde 20gb internet vardı. Birkaç aydır internet yetmediği için ekstra GB alıyordum. 23 temmuzda paketimin yenilenmesine 2 gün varken internetim bittiği için paketimi yenileme gereği duydum. Müşteri hizmetlerini aradığımda uygulamadan paket tanımladığımda daha avantajlı olacağım belirtildi. Ben de Platinum 30 GB olan bir pakete geçiş sağladım. Geçiş sağladığımda önüme çıkan bütün kutucukları işaretledim haliyle.
Eski paket ücretime göre temmuz faturam: 130 TL paket+10gb ekstra paket 203 TL+ fazla kullanımlar derken maksimum 370 gibi bir fatura ödemem gerekirdi.
Neyse 25 temmuzda faturam kesildiğinde Platinum paket ücreti+ekstra 10 GB 203 TL ve fazla kullanımlar derken toplam 546 TL faturanın kesildiğini gördüm.
Müşteri hizmetlerini aradığımda uygulamadan paketi alırken bir kutucuk varmış. Bu ayki kullanımlarım yeni paket üzerinden faturalandırılsın diye ben onu işaretlemişim.
Yahu bu ne saçmalık öyle bir kutucuğu neden koyarsınız. Turkcell tarafından tek taraflı hazırlanmış bir şartname borçlar kanununa göre genel işlem koşulları olarak geçer ve ben şu an hukuki yola gitsem kazanırım.
Benim ödemem gereken eski paketimin 28 günlük ücreti+2 günlük Platinum paket ücretidir.
Bu insanlardan daha fazla para almanın farklı bir boyutu gerçekten. Ben 28 günlük kullanmadığım bir paketin ücretini neden ödeyeyim. Durumla ilgili lehime acil çözüm bekliyorum. Ve asla kabul etmiyorum.

31 Temmuz 2023 22:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Ağustos 2023 15:17

28 Ağustos 2025 12:58
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 08:06
Turkcell İnternet Paket Aşımı
Turkcell İnternet Paket Aşımı
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
25 Temmuz 2023 15:33
Ayca sonuçtan hiç memnun değil

Paket Değişikliğinde Haksız Tam Ay Ücreti Ve İade Sorunu Yaşadım

01 Eylül 2025 14:47
İlter sonuçtan hiç memnun değil

İlter
21 Mayıs 2023 13:01