Özde sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kredi Kartı Bilgilerimi Silmeye İzin Vermiyor

26 Mart 2024 23:33

Turkcell online işlemler menüsünde asla kredi kartınızı kaydetmeden tl yükleme işlemi gerçekleştiremiyorsunuz. Mecburen kaydetti tıklıyorsunuz. Ancak sonrasında silmek istediğinizde asla menü silmenize izin vermiyor. Kartımı sizin sisteminizde tutmak zorunda değilim. Kaldı ki sisteminize güvenmiyorum/güvenmek zorunda da değilim. Zorla kredi kartı bilgilerimi saklayamazsınız. Umarım sisteminizdeki bu "hatayı" kısa sürede çözümlersiniz.

27 Mart 2024 01:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

27 Mart 2024 08:12
Özde
Özde
02 Nisan 2024 01:27
turkcell-kredi-karti-bilgilerimi-silmeye-izin-vermiyor-1.jpg

Maalesef söylediğiniz her adımı uygulamama rağmen sizin sisteminizden kaynaklanan sorun nedeniyle kartım silinmiyor. İznim olmadığı halde kartımın bilgilerini sisteminizde hala tutuyorsunuz. Mobil uygulamanızı kullanmıyorum çünkü güvenmiyorum! İnternet üzerinden turkcel.com üzerinden giriş yapıyorum. Yani güncellenmemiş uygulama kullanıyorsunuzdur teziniz yanlış. Tamamen sizin sisteminizden kaynaklı bir sorun veya düzenleme sebebi ile kredi kartı bilgilerim silinmiyor. Ve planlanan bir ödemem veya geleceğe dönük herhangi bir siparişim, üyeliğim vs yok. Zaten Hazır Kart kullanıyorum. Umarım bu sorunu en kısa zamanda çözersiniz, sisteminizdeki sorun neyse halledersiniz. Sistem üzerinden de ekran görüntüsü yükledim burayada yüklüyorum. Ve tekrarlıyorum artık kart bilgilerimi saklamanıza rızam yoktur.

Selver
11 Haziran 2024 02:46
Turkcell Tl Yükleyememe Sorunu
Turkcell Tl Yükleyememe Sorunu

Turkcell Silinmeyen Kart Bilgisi

10 Aralık 2023 06:02
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

Feyyaz
17 Ekim 2024 22:42
Turkcell Hatalı İşlem Sonucu Fazladan TL Yükleme Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
14 Ağustos 2023 04:43
Osman sonucu yetersiz buldu

Turkcell uygulamasında beyaz ekran sorunu ve başarısız TL yükleme

04 Ekim 2024 10:07

Turkcell Kategorileri