Turkcell Hatalarının Bedelini De Müşterisine Ödetiyor

17 Temmuz 2024 16:36

Turkcell tamamen müşteriden haksız kazanç sağlamaktadır. Dondurmuş olduğum hattıma 3 ay sonra 250 TL fatura geldi. Daha önce böyle bir fatura gelirse ödemek zorunda olmadığımı, aradığım takdirde iptal ettireceğimi söyleyen Turkcell, kullanmadığım hattım üzerinden benimle iletişime geçmiş, mesajlar göndermiş, aramış ve ulaşamamış. O hattı kullanmadığımı defalarca söylediğim halde iletişim olarak kullanmadığım hattımı aramıştır. Faturaya itiraz ettiğimi söylediğimde tekrar kullanmadığım hattım üzerinden iletişime geçmiş ve ödememe karar vermiştir. Her temsilcinin farklı bilgilendirme yaptığı sistemde, her defasında fatura müşteriye ödetilerek haksız kazanç sağlanmaktadır. Turkcell hem çok pahalı bir operatör hem de bilgisiz, yetersiz müşteri temsilcileri sayesinde halkı mağdur eden bir operatör.

17 Temmuz 2024 16:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 07:48

Değerli Müşterimiz, Fatura detaylarınızı Turkcell uygulamasından görüntüleyebilirsiniz. Talebinizi detaylı inceleyebilmemiz için talebinize konu olan Turkcell numaranızı belirterek Turkcell uygulamamızın "Yardım- Yeni talep İlet" kısmından talep iletmenizi rica ederiz. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Nevin
Nevin
18 Temmuz 2024 13:51

Uygulamanıza giremiyorum. Defalarca denememe rağmen bu t. C. Niye ait GSM bulunmamıştır diyor. Bunun faturasını da bana ödetiyor

Mehmet sonucu yetersiz buldu

16 Ekim 2025 13:50
turkcellde-tutarsiz-faturalandirma-ve-musteri-temsilcisi-davranislari-nedeniyle-yasanan-magduriyet-2.jpg
turkcellde-tutarsiz-faturalandirma-ve-musteri-temsilcisi-davranislari-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg
Zühal sonuçtan memnun

Zühal
02 Haziran 2024 12:24
"Yıl bitmeden hatırladığınız için teşekkürler 😄😉"
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti