Deniz sonucu yetersiz buldu

Turkcell Hat Taşıma Sürecinde Çözülmeyen Sorunlar

20 Kasım 2024 21:30

Turkcell hat taşıma
516 ile başlayan numaramı Vodafone'dan Turkcell'e taşımak istedim. Fakat hiçbir işlem yapılmıyor. Sorunun ne olduğu ile net bir cevap alamadım. 3 veya 4 kez Müşteri hizmetlerini aradım bir çözüm bulamadım. Arada Turkcell mağazalarından bu geçişi sağlamak isteyince maalesef sistemden kaynaklanan bir hatadan dolayı işlem yapamadılar. Müşteri hizmetlerini arayarak bir çok birimlerle de irtibata geçtim maalesef bir çözüm sağlanamadı ve yardımcı olamadıklarını söylediler. Turkcell olarak bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Temsilcilerden biri eski operatörünüzün engeli veya kısıtlaması olabilir dediler. Bende mevcut operatörü aradım bir sıkıntı olmadığını söylediler. Yani hiçbir sorun olmadığı halde bu geçişi neden yapamıyorum. 516'lı numaradan kaynaklı olabilirliğini beyan eden Temsilciler oldu fakat ben bu numarayı da ilk kez Turkcell'den aldım. Yardımcı olunmasını rica ediyorum.

20 Kasım 2024 21:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2024 08:00

Arda
Arda

Merhaba, sanırım Turkcell'den farklı bir operatöre geçiş yapabilmişsiniz bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Bir de tekrar geri dönerken yaşadığınız problem çözüldü mü?

30 Ekim 2024 18:29
Turkcell'e Geçişte Yaşanan Sistemsel Sorunlar

Turkcell'den Aldığım 516'lı Numaramı Geri Taşıyamıyorum!

05 Haziran 2025 00:03
Turkcell'den Aldığım 516'lı Numaramı Geri Taşıyamıyorum!
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Aytekin
03 Kasım 2024 13:10