Turkcell Haksız İnternet Kısıtlaması

23 Aralık 2024 21:46

Sonu 0334 ile biten cep telefonu hattımın faturası ödenmediği için sonu 5660 ile biten, herhangi bir borcu olmayan telefon numaramı da internet erişimine kapattılar. "Faturanı ödemezsen bu numaranı da kapatırız, sana internet kullandırtmayız" demeye geliyor.

Bu durumdan şikayetçiyim. Herhangi bir yasaya bile dayandıramazken bu yaptıklarını sözleşmelerinde var olduğunu söylüyorlar. Yasada yoksa nasıl yapıyorsunuz, böyle bir şey diyoruz, sözleşmemiz var deyip sözleşmelerini yasaların üstünde görüyorlar. Unutmayın ki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kendilerini haksızlığa yedirtmez.

23 Aralık 2024 21:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Aralık 2024 10:41
Burak
Burak
24 Aralık 2024 20:31

Ben aldığım hizmet karşılığı (zaman zaman alamadığım) size fatura ödüyorum farkında mısınız? Risk durumu ne fark eder ki yani bu konuda yaptığınız şey vergisini ödemeyen vatandaşın alınamayan vergisini başkasından almaya çalışmak gibi. Ben burada daha ağır konuşurdum ama Şikayetvar yazdıklarımı düzeltiyor boşa vaktim gider

Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 23:48
Yanlış Fatura Ve Haksız İnternet Ücreti
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
19 Kasım 2024 12:26

20 Ekim 2024 23:44
Mobil Veri Sorununa Çözüm Bulunamıyor
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
02 Ağustos 2023 12:04
Turkcell Kullanmadığımız Hattın Ödemesini İstiyor!
Baran sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 14:57

Turkcell Kategorileri