Tumay sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sim Aktivasyon Sorunu: 1 Aydır Hattım Kapalı, Çözüm Yok!

14 Haziran 2024 21:54

Yurt dışından aldığım telefonun sadece e-sim kullanımı olduğu için Turkcell hattımı e-sim'e taşıdım. 1 hafta oldu. Hattım hala kapalı. BTK ile görüştüm 120 gün kullanım hakkım olduğunu belirttiler. Apple destek ile görüştüm teknik servis telefonu inceledi bir sorunu yok. Telefon e-sim aktif olamadı. Turkcell ile görüşün hatası veriyor. Her gün arıyorum talep oluşturuyorlar ona not ekliyorlar ama dönüş yok. 3-10 iş gününe döneriz diyorlar, 1 ay kullanamadığım hattımın faturasını ödememi bekleyecekler. Lafta Platinum hizmet sıfır. Artık bu durum maddi zarar boyutuna geldi. Kısa süre içinde çözülmez ise 15 yıl kullandığım Turkcell i bırakıp operatör değişikliği yapacağım ve Tüketici Hakları'na başvuracağım. Yurt dışında bu kadar telefonsuz kalmadım. Mağdur ettiniz, işlerim aksadı ve çözüm odaklı hiçbir yardım alamıyorum. Ne canlı destek, ne müşteri hizmetleri ne de bayiler.

14 Haziran 2024 21:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Haziran 2024 09:16

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Tumay
Tumay
18 Haziran 2024 15:18

Merhaba, çözüm için aradılar. E simi sil yükle işlemini tekrar yapın düzelecek dediler. Yaptım ve dedikleri gibi 24-48 saat bekledim. Hiçbir değişiklik yok. Hizmet vermeyi başaramıyorsanız lütfen e-sim opsiyonunuzu kapatın ve vermeyiniz. Bayramı telefonsuz geçiriyorum. Müşteri hizmetleri konuşurken iyi ancak çözüme gelince maalesef sıfır.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 00:08

21 Ağustos 2024 19:38