Turkcell E-sim Aktif Olmuyor

İdris
10 Ocak 2024 13:10

Yurt dışında eşimle birlikte sadece e-sim destekleyen 2 adet iPhone cihaz alıp Türkiye'de pasaport kaydını yaptık. Eşim Vodafone kullanıyordu ve Vodafone numarasına ait e-sim tanımlanır tanımlanmaz kullanmaya başladı. Ben 4 gün önce Turkcell e-sim tanımı yaptırdım ancak hala telefonumda şebeke yok. 3 gün önce 120 yi arayarak telefonun kaydının başarılı olduğu ve Turkcell hattımın ilgili IMEI numarasına tanımlandığını teyit ettirdim. Hatta 120deki görevli Turkcell'e gerekli güncellemeleri yolladığını belirtti. Buna rağmen hattım hala kapalı. Vodafone anında aktif edebiliyorken Turkcell de neden bu kadar uzun süre hattım kapalı kalıyor?

10 Ocak 2024 13:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Ocak 2024 13:39

Değerli Müşterimiz, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

İdris
10 Ocak 2024 13:51

Zaten 4 gün önce Turkcell mağazasına gelerek belirttiğiniz işlemleri yaptım. Tekrar mı mı Turkcell mağazasına gitmememi istiyorsunuz? Ayrıca tekrar Turkcell mağazasına gittiğimde bana yeni e-sim için tekrardan ücret yansıtılacak mı?

Turkcell E-SİM 3 Günde Kapanma Sorunu

Furkan
04 Ekim 2023 16:32

01 Ekim 2023 14:23

17 Haziran 2023 00:19
Adem sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 23:41

Turkcell E-Sim Geçişinde Mağduriyet Ve Çözüm Eksikliği