Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Ceptaş Askercell Aktif Olmuyor

13 Kasım 2023 20:59

Kardeşim Amasya'da askerlik yapmakta ve bedelli askerlik için Turkcell Cepten Asker hattı olarak 500 lira karşılığında kışla içerisinde Askercell hattı satın almış. Ancak iki gündür ne arama yapabiliyor ne de mesaj atabiliyor; hiçbir şekilde iletişim kuramıyoruz ve kendisine ulaşamıyoruz. Bu durum büyük bir mağduriyete yol açmaktadır. Acil bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

14 Kasım 2023 01:07 (Şikayetten 4 saat sonra)

15 Kasım 2023 10:07

Merhaba Anıl Bey, Ürün ve hizmetlerimizin sunulması, ücretlendirilmesi vb. hususlar ile ilgili şikayet, talep veya önerileriniz, hattın yasal sahibi ya da hatta tanımlı yetkili kullanıcısının isteği üzerine değerlendirilmektedir. Kişisel verilerin korunma kanunu çerçevesinde hattın yasal sahibinin veya yetkili kullanıcısının, bayilerimizden, 532 numaralı çağrı merkezi kanalımızdan ya da diğer hizmet kanallarımızdan ulaşması halinde memnuniyetle inceleme başlatabiliriz. İnceleme yapılabilmesi için hat sahibi ile birlikte ilgili numaradan Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım" bölümünden veya web sitemizde sağ alt bölümünde bulunan " Şikayet Talebi Oluşturma" alanını seçerek talebinizi iletmenizi rica ederiz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hizmet-kanallarimiz Saygılarımızla, Turkcell

Anıl
15 Kasım 2023 10:10
Turkcell Ceptaş Askercell Aktif Olmuyor

Çağrı merkezinizi tam 4 kez aradık ancak bir çözüm bulamadılar şubeyle görüşüm diyorlar şube ile görüşüyoruz onlarda müdahale ediyorlar kardeşimize 4 gündür ulaşamadığımız için mağduriyetimiz devam ediyor

Turkcell Askercell Hattı Çekmiyor

Meryem
22 Mayıs 2024 19:42

Turkcell Hattımda SMS Gönderememe Sorunu Mağduriyeti

Şeyma
14 Ağustos 20:51

16 Temmuz 2023 08:35
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 18:32

Askercell Hattında İletişim Krizi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu