Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Bayiinden Hattım Üzerine Telefon Alınmış

Turkcell Bayiinden Hattım Üzerine Telefon Alınmış
Yaşar
24 Mayıs 2023 01:30

Turkcell firmasında 0536*****19 numaram üzerine Turkcell bayilerinden birisinden Apple 60.000 TL'lik telefon satışı yapıldı. Aralık 2022 tarihinde. Aynı tarihte yine Turkcell'in bir uygulamasından 3000 TL'ye yakın aynı hat üzerine internetten alışveriş yapılmış, o zaman Turkcell müşteri hizmetleri beni aradı böyle bir satış yapıldı, haberim yok, ben yapmadım desem de Avukat'a danıştım ödemen lazım, işlemi yapanı bulamazsın demişti. Aradan 2 ay geçti, hattım aramalara borcundan dolayı kapatıldığını öğrenince borcunu ödeyeyim diye baktım 20.000 TL'lik bir borç çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım, telefon aldın bu 1. Taksiti dedi. Savcılığa suç duyurusunda bulundum ve daha sonra Turkcell genel merkezine giderek müşteri hizmetleri ile yüz yüze görüşüp durumu anlatmama rağmen borcu ödeyemeden hattın açılmaz dedi. Daha sonra 2 ve 3. Taksitlerle borç 60.000 TL oldu, ayrıca 2 hattım var 2'sini de kısıtladı ve onları kullanamıyorum, onlarında kullanamama rağmen aylık borçları ekleniyor. Bir taraftan savcılık soruşturma sonucunu beklerken bir taraftan da Turkcell'den sürekli mesaj alıyorum borcunu ödemezsen yasal takip başlayacaktır diye. Bugün de Turkcell adına 02322871580 numaralı telefon numarasından arayarak Hukuk bürosundan aradıklarını borcumu ödemezsem yasal takip başlayacağını, tebligat yapacaklarını bildirdiler. Ödemeyeceğimi tebligatı beklediğimi ve elime ulaştığında ben de Turkcell'e ilgili yasal işlem başlatacağımı belirttim. Bu arada başıma böyle bir olay gelince araştırdım bir çok kişinin başına Turkcell'de böyle olayların geldiğini gördüm. Demek ki Turkcell'de açık var, bayileri bizim bilgilerimize ulaşıp bizim adımıza işlem yapıyor. Kısaca almadığımız bir telefondan dolayı Turkcell bizi borçlu çıkardı ve yasal takip başlatacak.

24 Mayıs 2023 01:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Mayıs 2023 14:26

26 Kasım 2024 12:09

Hukuk Bürosunun Tehditkâr Tavırları Ve Turkcell'in İlgisizliği

19 Şubat 2025 15:37
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 10:26
Taner sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:19
Yanlış Fatura Ve Hatalı Cihaz Tanımlamalarıyla Mağduriyet