You can visit
to view global content and find solutions to complaints.

Zühre Ana
Şikayet sayısı ve çözüm sayısı son bir yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Son bir yılın verileri -
- 1
- 2
Yeni karşılaştırma
Marka Profili
Şikayet Sayısı 42
“Elif hanıma teşekkür ederim”
Duygu Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunumu aynı gün içinde çözdüler duyarlı davranışları için teşekkürler”
Bülent Şikayetini Yayından Kaldırdı“Çok kısa bir süre içinde arandım şikayetimi çözdüler ilgi ve alaka için teşekkürler”
Burcu Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Rumeysa Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum derhal çözüldü.teşekkürler”
Yasin Şikayetini Yayından Kaldırdı“Elif hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkürler”
Bostancı Şikayetini Yayından Kaldırdı“Firma 5 dakika içinde beni aradı sorunumu çözdü teşekkürler”
Saban Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim sorunum çözüldü”
Sedef Şikayetini Yayından Kaldırdı“Elif hanım sorunumuzu çözdü ilgisinden dolayı teşekkür ederim 🙏🏼”
Emine Şikayetini Yayından KaldırdıZühre Ana Ürün Tedariği Ve Firmanın İletişimi!
Zühre Ana'da sipariş geçtim bir hafta geçti ürün gelmeyince aradım ürün kalmadığını önümüzdeki hafta gelebileceğini söylediler. Telefondaki arkadaşlar ilgisiz, kaba alırsan al almazsan alma havasındalar. Bende güvenemediğim için ürünü geri iade ettim.
“Valide sultan dan hem çocuğum için hem de kendim için kozalak macunu aldım. Çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.”
“Teşekkürler”
İlknur Şikayetini Yayından Kaldırdı“Yaşadığım sorunu çözdüğü için firma yetkilisi Elif Hanım'a teşekkürlerimi sunuyorum.”
Mert Şikayetini Yayından Kaldırdı“Elif Hanım'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Sorunumuzu hemen çözdü”
Oya Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunumu çözdükleri için mağduriyetimi anladıkları için teşekkür ederim”
Özge Şikayetini Yayından Kaldırdı“Ürünü almayacağımı söyledim, zorluk çıkarmadılar, bugün de arayıp ilgilendiler, teşekkürler.”
Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı