Nihle sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 10:25

Ben Turkcell'den başka operatöre geçiş yaptım ama hâlâ Turkcell bana fatura kesiyor. Bu nasıl bir saçmalık? Acilen çektiğiniz parayı iade etmenizi talep ediyorum. Taahhüdüm bittikten sonra geçiş yaptığım halde, neden ve nasıl böyle bir şey yapıyorsunuz? Turkcell uygulamasına giriyorum, müşteri değilsiniz diyor? O zaman neden fatura kesiliyor bana.

18 Temmuz 2024 10:40 (Şikayetten 14 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 10:41
Nihle
Nihle
18 Temmuz 2024 10:55

Tamam doğru olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama ben Haziran ayı için zaten ayın 24 ünde bir ödeme yaptım (189TL) benden kesildi. Ayrıca taahhüdüm bittikten sonra geçiş yaptım. O yüzden bunun için bir ceza ödemiş olamam. Telefonla da aradık Turkcell i, onlar başka bir şey söylüyor, siz farklı bir şey söylüyorsunuz. CİMER'e de şikayette bulundum.

Fth sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 14:09

Operatör Değişikliğine Rağmen Fatura Sorunu

Nurcan
29 Ekim 2024 14:17
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Operatör Değişikliğinde Müşteriye Uyguladığı Haksız Ceza

24 Ocak 2025 16:01

27 Nisan 2025 10:31
Taahhüt Bitimi Sonrası Haksız Fatura Ve İletişim Sorunları
Mucahit sonuçtan çok memnun

Mucahit
26 Ekim 2023 17:12
"Şikayetimin ertesi gününde bana dönüş yapıp sorunumu çözdüğünüz için Turkcell'e teşekkür ederim. Ayrıca telefonda görüştüğüm Şerife hanım çok ilgili ve anlayışlı davrandı kendisine iyi çalışmalar dilerim."

Turkcell Kategorileri