Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Almanya'da İnternet Kullanımı Çok Yavaş

27 Ocak 2024 08:35

Turkcell Almanya'da internet çok yavaş işliyor. Hattımı yurt dışı aramalara ve tarifem yurt dışında geçerli özelliğini çok yüksek bir fiyata açmama rağmen internet kullanımında büyük bir sıkıntı yaşadım. O kadar yavaştı ki acil olarak kullanmam gereken alanlarda da büyük bir zorluk yaşadım. Türkiye'ye döndüğümde Turkcell hattımı değiştirmeyi düşünüyorum. Hem çok yüksek bir fiyattan kullanmaya çalışıyorum hem de kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Bu kabul edilemez bir durum.

27 Ocak 2024 08:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Ocak 2024 15:19

Merhaba Rumeysa Hanım, Turkcell ailesi olarak tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak bizim önceliğimizdir. Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Sizlerin beklentilerini göz önünde tutarak sürekli kampanyalarımızda ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgular ile sunulmakta ve koşullarını sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabilmektedir. Bildirimde bulunduğunuz bölgede inceleme yapabilmemiz için Turkcell uygulamamızdan "Yardım - Arama Bağlantı Kontrolü - Talep İlet" bölümünden detayları paylaşmanızı rica ederiz. Şikayetinizle ilgili son durumu "Taleplerim" bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

27 Ocak 2024 21:02
Turkcell Almanya'da İnternet Kullanımı Çok Yavaş

Merhaba talep iletmeye çalıştığımda da hata alıyorum.

Ramazan
03 Temmuz 2024 13:02
Turkcell İnternet Ve Fiyat Sorunu

29 Kasım 2024 14:36

21 Haziran 2024 23:49
Turkcell İnternet Çok Yavaş
Turkcell İnternet Çok Yavaş
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Kullanım Sorunu: Almanya'dan Sonra Hattım Çalışmıyor

Kübra
23 Ağustos 2024 09:49
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
11 Ekim 2023 18:06
Turkcell'in Bana Uyguladığı Çileden Çıkarma Tarifesi!
Turkcell Kategorileri