Teoman sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 14:16

Turkcell Alacak Yönetimi Ekibi, benim Turkcell ya da Superonline'a herhangi bir borcum olmamasına rağmen arayarak ve mesajla rahatsız ediyor. Birkaç hafta önce aradıklarında telefonda söyledikleri ismin ben olmadığımı ve benim Turkcell ya da Superonline'a herhangi bir borcum olmadığını söyledim ve özür dileyerek kapattılar. Bu sabah 2100 numarasından hukuki sürecin başlamaması için ödeme yapmam gerektiğini belirten bir mesaj attılar. Yurt dışında bulunmama rağmen kendilerini aradım ve durumu anlattım fakat telefondaki hanımefendi durumu anlamamakta ısrar etti ve bana kendi operatörüm ile iletişime geçerek irtibat numaramı kontrol ettirmemi tavsiye etti, evet yanlış okumadınız, kendi operatörümü kendi hattımdan arayarak "bu aradığım numara sizde doğru mu kaydedilmiş" diye soracakmışım! Bir de bana e-devletinizde bu numara gerçekten sizin adınıza mı görünüyor diye sordu ve kendisine elbette benim adıma görünüyor hatta sahip olduğum tek GSM hattı bu numara dediğimde sanki bunun mümkün olmadığı gibi bir ses tonuyla bana cevap verdi. Bu arada ben Turkcell kullanıcısı değilim, şu anda ne Turkcell ile ne de Superonline ile bir abonelik ilişkim yok. Kendileri ile olan telefon görüşmem bittikten sonra kendilerine herhangi bir borcum olmadığını bilmeme rağmen online bankacılık kanalından yine de kontrol ettim ve herhangi bir borcum olmadığını teyit ettim. Ayrıca yurt dışından kendilerini aramak zorunda kaldığım için tarafıma 83TL lik ekstra bir fatura yüklendi. Yani hem kendileri beni rahatsız ettiler, hem de kendilerini arayıp hatalarını söylediğim ve bir sonuç alamadığım için 83TL lik bir ekstra fatura ödemek zorunda kaldım. Sayın Turkcell Alacak Yönetimi Ekibi; bana verdiğiniz rahatsızlığı, stresi ve 83TL lik ekstra faturayı nasıl telafi etmeyi düşünüyorsunuz acaba?

02 Ağustos 2023 14:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Ağustos 2023 10:37

Evet sayın Turkcell yetkilileri;tarafıma ne zaman dönüş yapmayı düşünüyorsunuz acaba?

03 Ağustos 2023 15:42

Cem sonuçtan memnun değil

16 Nisan 2024 09:08
Turkcell Var Olmadığını Kabul Ettiği Halde Borcu Israrla Silmiyor!
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
15 Haziran 2023 00:47
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
02 Kasım 2023 21:03