Turkcell Akıllım Güvende Ödeme

01 Ağustos 2024 16:26

Turkcell Pasaj'dan telefon satın aldım. Daha sonra beni arayıp telefonuma sigorta yapmak isteyip istemediğimi sordular. Telefonuma "Akıllım Güvende" isimli bir sigorta yaptırdım. Hat ile ilgili taahhüt sürem dolunca başka operatöre geçmeye karar verdim ancak sigorta taksitim devam ediyordu. Müşteri temsilcisini arayıp ilgili kurum ile görüştükten sonra Pasaj'dan ödeyebileceğim söylendi. Burada taşıma sonrası faturamı ödedim ancak ayrıntısını göndermediler. Sonraki ay bir fatura daha geldi. Ayrıntıya baktığımda "Akıllım Güvende" isimli kısmın faturamda görünmediğini fark ettim. 01/08/2024 tarihinde saat 09.30 ile yaklaşık 12.00 arası önce 444 98 76 numarasını aradım, oradan beni 0532********96 numarasına yönlendirdiler. Orası beni 0532**32 00 00 numarasına yönlendirdi. Burada fatura servisi ile görüştüğüm kişi beni Pasaj birimine yönlendirdi. Pasaj birimi 3 ödenmemiş faturam olduğunu söyleyip 0532********55 numarasını aramamı söyledi. Burayı aradığımda faturama ulaşamadıklarını ve tekrar 444 98 76 numarasını aramamı söylediler. Tekrar başa dönmüş olduk. Daha sonra burada görüştüğüm kişi firma ile sözleşmelerinin bittiğini, bu sebeple firmayla görüştüğünü ve 0850 200 0532 numarası ile görüşmemi söylediler. Bu numara ile görüştüğümde internet bankacılığımı da açarak işlem sağlamaya çalıştılar ancak olmadı. Orası beni tekrar 0532**32 00 00 numarasına yönlendirdi. Bu süreci yaklaşık 15 görüşmede her bir temsilciye tekrar tekrar anlattım. En son ulaştığım numara ödememi Turkcell şubesine gidip gerçekleştirebileceğimi söyledi. Emin olup olmadığını sorduğumda, "Size zaten böyle bir mesaj göndermişiz, bu şekilde olacak" dedi. 2.5 saatlik, yaklaşık 10-15 ayrı kişi ile görüştükten sonra otobüse binerek şubeye gittim. Şubedeki arkadaş T.C. kimlik numaramı aldı ve işlemi yapamadığını söyleyerek 0532**32 00 00 numarasını aramamı söyledi. Devamlı belirli numaralara yönlendiriliyorum. Bu işlem için 6-7 saat uğraştım, bir sonuç alamadım. Ödeme yapamadım. Bu konuda şikayetçiyim. Yanlışlıkla telefonu düşürsek vb. sigortadan yaptırmak için ne kadar uğraşacağız merak ediyorum. Ayrıca ödeme yapamazsam bunu birkaç ay sonra faizi ile istemeye kalkacaklar.

01 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Ağustos 2024 07:51

İsmail
14 Mayıs 2024 17:50
Güngör sonuçtan hiç memnun değil

Güngör
21 Şubat 2024 11:12
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 18:39

14 Ekim 2024 11:20