Turkcell 40 GB İnternetim Bir Saatte Kendiliğinden Bitti!

26 Nisan 2024 10:56

Turkcell 24 Nisan gece 12 de internet taahhüdüm yenilendi 20 GB ana paket 10 GB ek paketim vardı. Gece 1 de uyudum ve sabah 11 de kalktığımda ben hiçbir şey yapmadan sabah kalktığımda 30 GB internetim bitmiş üstüne 10 GB aşım yapılmış. Müşteri hizmetleri bir de dalga geçer gibi konuşup yardımcı da olmuyorlar. 20 GB hakkım var sözde kullanım yapmışım 10 dakika da 7 GB'lık sonra 20 GB dan gitmemiş internet hakkım olduğu halde aşım ücreti yansımış gibi saçma şeyler söylüyorlar. 1 2 saatte 40 GB interneti ne yaparsanız yapın bitiremezsiniz ben uyuyarak bitirmişim sözde. Bu ay 1 MB internet kullanmadan 1000 TL fatura ödeyeceksiniz diyorlar. Şikayetçiyim! Kullanım haklarımın geri bana tanımlanmasını istiyorum fatura aşım ücretini de kabul etmiyorum faturamın yeniden düzenlenmesini talep ediyorum. Yoksa adli makamlara bu olayı taşıyacağım. 10 yıldan beri çeşitli operatörler kullanan biriyim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.!

26 Nisan 2024 10:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Nisan 2024 11:29

Ayşe
Ayşe

Aynı konuda maalesef beni de mağdur ettiler. 29 dakikada 14 GB veri kullandığımı iddia ediyorlar. Bu mümkün değil çünkü yüksek veri kullanımı gerektiren video izleme, oyun oynama, indirme gibi hiçbir işlem yapmadım!

Kübra
24 Nisan 2025 00:04
Kullanmadığım İnternet İçin Yüksek Fatura Ve Çözüm Alamıyorum
Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 10:18
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
16 Temmuz 2024 09:04