Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Numara Taşıma Kısıtlaması Sorunu

13 Ağustos 2024 12:08

Başka operatörde olan iki tane hattımı Turkcell'e taşıma istiyorum ama daha önce adıma bilgim dışında açılan ve şu an kapalı olan numaralar nedeniyle mevcut kullandığım hatlara numara taşıma kısıtlama engeli bırakılmış. Beş gündür istedikleri bütün evrakları göndermeme rağmen kısıtlamayı kaldırmıyorlar. Her aradığımda inceleme devam ediyor diyorlar. Lütfen acil bir şekilde bu kısıtlamaları kaldırın.

13 Ağustos 2024 12:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ağustos 2024 12:14

09.08.2024 tarihinden itibaren fraud ekibinizle iletisim halindeyim bir çok akış açtım bana söyledikleri tek şey hızlandırma talebi oluşturalım ve ben çok mağdur oldum bu kısıtlamanın bugün kaldırılmasını istiyorum yerleşim yeri belgemi kimliğimin ön ve arka yüzünü dilekçemi gönderdim artık çok sıkıldım

13 Ağustos 2024 12:50

Merhaba Ramazan Bey, Yaşadığınız zaman kaybı için üzgünüz. Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvuru ile ilgili incelemenin devam ettiğini görüyoruz. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Adıma Açılan Bilinmeyen Hat Nedeniyle Numara Taşıma Sorunu

23 Ağustos 2025 11:22

03 Nisan 2024 20:20

30 Nisan 2024 13:50
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Aytekin
03 Kasım 2024 13:10