24 Ekim 2024 00:45

Fizy Wi-Fi ile çalışmıyor. Mobil veri (hücresel veri) ile çalışıyor. Bunu Turkcell'i arayarak ilettim olmadı. Turkcell mobil uygulamadaki canlı asistana sordum. Soruma cevap alamadan canlı görüşmeyi sonlandırdı. Fizy asistana girdim. Fizy asistan demişsiniz sorunum var iletmeye çalışıyoruz. Benim demediğim şeyleri bana seçenek olarak sunuyor. Asistan dediğimiz daha aktif online olabilir. Fizy için hususi bir telefon numarası yok! Turkcell'i arıyoruz orada da kredi kartından ödeme yaptığımız için ödeme gözükmüyor. Çok ilginç. Üyeliğim var mı yok mu onu daha anlayamayan bir firma ile karşı karşıyayım. Kaldı ki sorunumu çözsün. Aşağıdaki görselde mobil veri ve Wi-Fi ile açılmadığını göstermek istedim

25 Ekim 2024 19:04

Aynı şekilde benim de Fizy Wi-Fi açıkken müzik oynatılamıyor ama mobil veri açıkken hiç sorun yaşamıyorum. Bu durumun düzeltilmesini istiyorum. Telefonumla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü internetim (Wi-Fi) diğer uygulamalarda çalışıyor. Sadece fizy de çalışmıyor. Böyle saçmalık görmedim. Her türlü 532 ile görüştüm sorun çözülmedi

24 Ekim 2024 08:04 (Şikayetten 7 saat sonra)

24 Ekim 2024 08:38
24 Ekim 2024 08:43

Merhaba zaten orada işlem yapmaya çalıştım maalesef yardımcı olmadınız.

Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 12:53

21 Mart 2024 17:32
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
22 Aralık 2023 17:40