İlker sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'un Gebze'deki Şebeke Sorunu Ve Yetersiz Hizmet

26 Kasım 2024 19:13

İş adresim olan Gebze Merkez Mahallesi, Kocaeli adresinde, zemin ve birinci katlarda Türk Telekom şebekesi çekmiyor. Mobil interneti kullanmak mümkün değil. Cama dayanmadan ya da pencereye çıkmadan telefon ile görüşemiyoruz. Türk Telekom'un Gebzenin merkez mahallesinde şebeke sorunu yaşatması, kalite olarak büyük eksikliktir. Bu problem yeni bir problemde değil, işyerimde 9. Seneyi çalışıyorum, ilk yıllarda da bu sorun vardı, 6 sene başka operatör kullandım bu sene tekrar Türk Telekom'a geçtim aradan geçen o kadar süreye rağmen hizmet iyileştirilmesi yapılmamış ve hala hat çekim problemi yaşanması büyük eksikliktir. Telefon kaynaklı bir problem asla değil, benim ile beraber mesai arkadaşlarımında ortak görüşü bu bölgede Türk Telekom çekmez düşüncesi hakim. Maalesef Türk Telekom aldığı ücretin hizmet karşılığını bana vermiyor. Bilinçli ve ısrarlı bir şekilde 3 aydır defalarca şikayet kaydı bıraktığım halde hat çekimi ile ilgili bir çözüm sunmamıştır. Bende operatör değiştireceğimi ve bu yetersiz hizmet anlayışınızdan kurtulmak ve hattımı taşımak istediğimi belirttiğimde ceza yansıyacağı bilgisi verildi. Erken kapama ve cayma bedeli ödemeden taahhüdümün iptalini talep ediyorum. Bu konuda acilen çözüm bekliyorum.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 19:46

08 Ağustos 2025 13:21

19 Ağustos 2025 20:19
Maruf sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 15:56

Türk Telekom'a Geçiş Sonrası Sürekli Çekim Sorunu Yaşıyorum