Türk Telekom Yanlış Bilgilendirme İle Artan Borç Şoku

17 Aralık 2024 19:11

Yanlış/Eksik Bilgilendirme
Sayın Yetkili, Ağustos sonu Türk Telekom’dan yeni bir hat aldım. Hattı kullanmaya başladıktan kısa süre sonra tanımadığım kişiler tarafından rahatsız edildim. Araştırmalarımda, bu numaranın 5 yıl önce bir eskort tarafından kullanıldığını öğrendim. Bu durum sosyal hayatımı olumsuz etkiledi. Türk Telekom müşteri hizmetlerine durumu bildirdim, kanıt niteliğinde belgeler gönderdim ve bunu kabul ettiler. Numaramı bir ay sonra değiştirebileceklerini söylediler. Ancak ben hattı tamamen kapatmak istediğim için İstanbul Avcılar’daki Türk Telekom müşteri hizmetleri ofisine gittim. Orada bir beyefendiyle görüştüm ve cayma bedeli olmadığını, sadece 100 TL kapatma bedeli ile geçmiş faturalarımı ödemem gerektiğini söyledi. Emin olmak için birkaç kez sordum, aynı yanıtı aldım ve hattımı kapattırdım. Ödemeyi istediğim zaman yapabileceğim söylendi. E-Devlet’te borcumu kontrol ettiğimde önce 625 TL olduğunu gördüm. 1 hafta önce gelen SMS’te borcu ödemediğim takdirde yasal işlem başlatılacağı bildirildi. Tekrar kontrol ettiğimde borcumun 1.925 TL’ye çıktığını gördüm ve şok oldum. Tekrar Türk Telekom ofisine gidip durumu anlattığımda, başka bir beyefendi mağdur olduğumu belirtti ve BTK’ya başvurmamı önerdi. Türk Telekom’dan aldığım bilgiler yanıltıcıydı. Cayma bedeli ya da ek masraflar olduğunu bilseydim hattı kapatmayıp numaramı değiştirirdim. Ayrıca 1.300 TL’lik borcun kaynağı açıklanmamaktadır. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

13 Ekim 2025 18:02
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 15:35

17 Ağustos 2025 16:00

19 Aralık 2024 13:42
Türk Telekom'un Haksız Fatura Ve Saygısız Müşteri Hizmetleri
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 22:07

Türk Telekom Kategorileri